tefe tüfenın ortalamasının +%60 olduğu
Devletin tüm vergi ve zamlarının (örnek MTV) %43 olduğu ortamda asgari ücret %30 zamlanıyor ve artık bunlara oy...
Çok marka var yani şimdi aklıma gelmiyor ama lumar var madico var ziebart var 3m var varda var yani genel olarak ortalama fiyatlar 7-20 bin arası değişir...
Dandik ürünler ya, zaten o kadar para verdikten sonra az daha verir kaliteli bir şey taktırırdım
1735046979
Siz düzgün işçilik yaptırın artık düzeltirseler...
Yedek parça işi yapıyorum bende de 1.4 tsi fr leon var, dediğim gibi 1.2 tsi zaten her türlü egea 1.4 den hem daha performanslı hem daha sorunsuz. Manuel...
1.4 egea sorunsuz sayılmaz yağ eksiltmesi vs saymıyorum araba zaten gitmiyor turbosuz gitmeyen araba yapmışlar. Egea 1.3 almanız daha iyi olur, yada 1.2...
Reis sen a.tal mısın? Ben sütün krema kıvamında olmasından vs bahsetmişim, sana espresso sıcaklığından mı bahsettim? O adamların bahsettiği espresso...
Ben anlamıyorum adam kredi çekiyor galataportu yapıyor krediyi ödemiyor galataporttaki hisselerin bir kısmını bankalara devrediyor ama sıfır para ile orada...
Kahve güzel ama bu tarz kahve tüketenler kendileri taze çektirmeyi tercih eder, genelde ofis vs alınacaksa mantıklı keyfi içimde lezzetli geleceğini...
İletişim yok sanırım görmedim sitelerinde instagram açılmadı, ben riske girmezdim başka satanlarda var sanırım birde legal değil diye sanırım hep sonuna...
Her türlü superb, özellikle Station Wagon kasalar çok hoş ama bizim millet nedense sevmiyor,
Bizim millet genelde özelliktende çok anlamaz arabamı araba...
https://www.reebok.com.tr/kampanya/indirim-firsatlari?ref_screen_code=banner
Genel reebok ta indirim var ama güzel modeller çok yok, uygun olan fiyatlı...