dediğim gibi, trafik sigortası standart hepsi aynı içeriktir en ucuz olanı yptır geç, kasko içinde türkiye alianz sompo quick ray axa gibi firmalar büyük...
trafik sigortası en düşük olanı herhangi bir firmadan yaptır, zaten hepsi aynı,
Kasko içinde önemli olan orijinal parça ve yetkili servis, orijinal cam...
valla kendi programını kullanıyordum sonra onda da fena değildi ama benim anakartım iyi x570f rog strix o yüzden onun sonic studio sunu kullanıyorum böyle...
Cayma hakkında ürün kullanılıp cayılmıyor yalnız, yada ürün orijinal pakete hasar verdin dur geri verim cayma hakkı diye olmuyor o iş.
Misal biz ürün...
Bu arada arızalı ürün olru tabi iade olmalı, bizde de çıktığı oluyor direkt fabrika gider ürün biz yenisini yollarız. Ben tamamen sağlam sorunsuz ürünler...
Valla bizde internetten satış yapıyoruz bizim sektör otomotiv, açıkcası bir yasa şart. Bende birçok ihtiyacımı internetten sağlıyorum almadan önce araştırıp...
Hükümet deseki kardeşim biz asgari maaşı 35 yapıyoruz sen iş veren olarak sadece 5 bin sgk primi ödeyeceksin iş vern kabul eder zaten.
Asgari ücret 22 bin...
Turkcell de yapıyor kendi sitesinde sanırım ama genel olarak hep 2 yada 3 tür. Aslında birkaç ay önce axess 4 tü teknosada ama düşürdüler işte. Eskiden daha...
Evet 20 ülkede marka hakkını aldılar da ben kullanıyorum araç bakım ürünleri güzel bence, zaten şuan bosch dahil fason yaptırıyor birçok marka ürünlerini