Sanayide çalışılırda her işverenin yanında çalışılmaz diyelim, bazısı işi öğretip iyi parada verir bazısı ırgat gibi kullanır ama bu masabaşı iştede öyle...
1.6 egea her türlü, biri b segment diğeri c segment iç hacim olarakta öyle kaldıki sedan olduğu için 2. el piyasasıda hızlıdır. Cliolarda 1.3 nadir alırlar...
braun traş makinesi kullanıyorum öneririm, roll on parfum vs bunlar kişiye göre değişir. Parfum orıjınal almaktansa mad parfumden muadil 4-5 çeşit almak...
osmangazi 840 TL köprümü olur, sırat köprüsü geçmiyoruz anasını :D
Karamürsel de arsa varda merak ettim bakim köprüden ne olur diye :D en temizi körfez...
alınır yalnız bütçen güzel bence acele etme birde şöyle bir şey var piyasa 2. elde durgun yani alım yaparken güzel pazarlıkla %10 a kadar düşüş yapaiblirsin...
zaten bu urun daha çok egzaması olanlar için ve haftada 2-3 gün kullanım önerilir, bunun mor olanı ve kırmızısı günlük kullanım için daha iyi
1737122688
+...
Arabayı yeni aldıysan öncelikle hava yağ ve polen filtresini değiştir tabii ki motor yağınıda değiştir, bana özelden yaz yardımcı olayım
Yada sanayide bir...
https://www.pazarama.com/familia-tuvalet-kagidi-natural-40li-p-8690536026166?magaza=pazarama
40lı sepette 199 lira
İlk siparişe özel 2 adet eklerseniz 80...