670 te verse okey olurdum, şahsen aracı almaya gelenlerde kırkayak binicide olsa. O yüzden para kurtarıyorsa ver gitsin aman aman düşürmezler trink satta
Limit kredi notuna göre değişir, aidatsız kart için iş bankası troy var, akban free var, enpara var. Diğer bankalarda da vardır illaki Gelirin yoksa 75k zor
Aselsana takviye yapcam düşerse,
Brisa güzel takviye yaptım
Akbank aldım şu son düşüşlerde. şu imamoğlu olaylarından dolayı düşmeden önceki konumuna gelse...
Leon golf vs daha mantıklı, 1.2 tsi 1.4 tsi belki zor ama manuel 1.5 tsi
Leon alacaksan mümkünse cam tavanlı
Manuel 1.3 meganelarda var ama bilgim yok...
Ben genel konuştum ülker grubunda üst ürünler genelde damak tadıma daha uygun godiva ve mcvities onlarıda çok yemem.
Espressolabta baristaya göre değişiyor...
Valla kimse için boykot yapmam. Siyasiler için hele hiç yapmam sizde yapmayın. Adamlar mecliste kol kola. Şirketleri milyonluk milyarlık ihaleler alıyor...
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BZXFQBGG?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1&psc=1
bu modeli aldım geçen 1300 lere gayet iyi, kadın olarakta maşka model...
Dikkat et de seni morartmasınlar yiğen.
Hastaneye kaldırılırsın ama suriyeli adamı senden önce alırlar sonra ağrılar içinde beklersin senden üst vatandaş...
Özelden yaz gel uğra adres vereyim direkt. Sende o avellerdensin bak ben diyorumki ne starbucks boykot ederim ne espresso lab. Gel uğrayacak g.tün varsa...
Hatırlatmana gerek var mı? Hergün x te instagramda orda burada görüyoruz. Kaldı ki çevik kuvvet espresso lab koruyacak seviyeye geldi sence bu hatırlatmak...
Siyasal islamcılar starbucks girip milleti boykot ederken küçümsüyor tiplere bak diyordu diğer kesim. Şimdi o kesim aynısını yapıyor kendileri küçük duruma...