ram bir tık ölü gibi 6000 cl30 bulabilirsiniz en iyisi o en az cl36 olsun bence anakartı orta seviye b650 alırsnaız ileride işlemci x3d geçtiğinizde kafanız...
Açıkça söylemek gerekirse param kalmadı o yüzden bol taksitle ramleri ve ekran kartını almak için 0 aldım güzel taksit de yaptım
1790706182
Öbür türlü AMD...
anladım hocam bir şey alındıktan sonra keşke şöyle mi yapsaydım triplerine girmeeye hiç gerek yok güle güle kullanın güzel sistem olmuş sanırım daha önce...
hocam tabi ki her şeyde risk var ama en risksiz olan hdd falan çünkü hem ucuz hemde karışık test etmeniz gereken bi tarafı yok ayrıca bilgisayarcıdan falan...
Yani depolama lazımsa kabul edilebilir hocam 2tb gibi ikinci bir depolama lazımsa ben harddisk tercih ederdim şuanki pcimde windows m2d ayrı 2 tane hdd var...
anladım hocam yani ben mesela 9800x3d bir sistem kuracağım gibi duruyor yani ya işlemci 9800 ya da 7800 olacak b850m force wifi tercih ettim 7k ya geldi...
hocam bendede 5600 3060ti var yavaş yavaş ddr5 geçiyorum anakart soğutucu kasa aldım şu anlık işlemci ve ram kaldı geri kalan parçaları eski sistemden...