Tamam da ben de diyorum ki bu ram krizi böyle giderse piyasada ya ram kalmaz ya da fahişin fahişi fiyata satılırsa? Çok mu imkansız geliyor? 3 5 farkı...
valla bende 9800x3d kullanıyorum alırken iyisi olsun diyerek aldım ama tabi baska alacağım bir parça yoktu o yüzden paramı rahatca işlemciye bastım. 2k da...
9800x3d fazla overkilk bı işlemci keşke almasaydim diyorum 7800x3d ile fiyat farkına değecek bir performansı yok tabi daha iyi daha uzun ömürlü ama o artan...
yok hocam 600 değilde 750 alsan nolacak? 2k 500hz misin
1774466385
sonradan para harcamaya gerek yok bana kalırsa 7800x3d her türlü fazlasıyla yetecek...
Ai hergün gelişiyor çoğu scripti bir insandan kat kat hızlı yazıyor. Deneyimledim yapay zekadan baya yardım alarak oyun bile yaptım sayılır, o yüzden...
Aileni nişanlını bir şey olacak korkusuyla yaşattığına değmez bence. Olası bi kazada kalıcı hasarda alabilirsin. Bence nişnalında ailende istemiyorsa heves...
Dostum o anakart giriş seviyesi seninle aynı yoldan geçmişiz bende a620ile 9800x3d kullandım 2 ay falan. Rekabetçi oyunlarda fazla güç çekmediği için...