O bütçeye birde ddr5 mi? Sadece anakart işlemci ve ram aldım ddr5 geçen ay 18k tuttu hocam. Tek tek alırım diyosanız şuanlık 9k büçteyece a620 ve 7500f alın
Fps stabil olmaması donanımsal bir şey değildir ama fps yükseltmek içib özellikle cs ve valoda işlemci değiştirmek en mantıklısıdır ama senin işlemcin gayet...
cs de fps artırmak istiyosan işlemci upgradelemen lazım ama 5600 gayet iyi bir işlemci daha üstü saçma olur illa istiyorsanız ryzen 7 5700x3d
yanında kule...
hocam ilerdede valo oynayacağıma eminim ya hikayeli oyundan kücüklükten beri keyif almam
1734202927
ozaman alayım bu 380hz asus modelini ya asus üzmez...
sizce ben ne yapmalıyım 15k bütçem var ve sabah akşam valo oynayan biriyim bahsettiğim gibi radyant hedefliyorum. Son 2 senedir sadece 1 tane hikayeli oyun...
baktığım incelemeler modart bilmiyorum deme falan diye basit kanallar. 310hz olan model var onu techolay incelemiş incelemesi olmadığı için alınmaz mı yani...
çok iyi açıklamışsınız teşekkürler ağırlıklı olarak valorant oynuyorum şuandada 144hz kullanarak immortal rankındayım. 380hz 0.3ms monitöre geçeceğim aşırı...