Yani hocam 4k desen tamam dicemde 2k da yeterli olur bence genede için rahat etmiyorsa 9070xt 16gb almanı öneririm 5070ti muadili bi kart kendisi 4k da bile...
Hocam ilk dediğinize katilmiyorum fps farkı hissedilebilir oluyor ben suanda 260hz monitor kullaniyorum rekabetci oyunlar oynayan birisi degilim cs droplari...
Bu arada 750w psu yeterlimi olurmu? İ5 10600 mag b460 tomahawk ve 240mm coolermaster sogutucu falan kullanıyorum hersey tam yükte bile 600 falan çeker max...
Ha bir de bazıları csde kullandığım çözünürlüğü ve yüksekte oynamama laf atıyor. Ben laptopta uzun süre 1280 1024 kullandım 27inç monitör geçince bu...
Evet bazi oyunlarda 12gb vram olan kartlar sıkıştırma yaparak vram kullanımını kendine gore düşürüyor sanırım 16gb vramli bir kart alındığında daha rahat...
Bilgi için sağolun hocam bende 2k monitör kullanıyorum ama 2kda bile darboğaz fazla olacağı için şuanki durumumda amd tarafindada birisi bahsetmişti bu...
Knk 9060xt kullanıyorum bende aynı sürücü problemlerini bende duydum otomatik güncelleme yapmıyorum sağlıklı devam eden bı surucude kaliyom bu zamana kadar...