Talisman ile mondeo parasını hak ediyor fakat tutmuyor corolla ya verilecek 2 milyona acırım.
1764869360
Hocam sanayiye sokmayacak diye bu kadar para...
Zaten bu yüzden DCT şanzımanlı Egea öneriyorum. Otomatik olarak da bildiğim kadarıyla tek bir sorunu var çok nadiren de olsa vites karıştırıyormuş.
1.5m e...
performansı düşük turbosuz.
1764795743
Yetkili servis ilk tercih olmalı bana göre sanayi delirtir insanı yağı fazla koyup ben ustayım koymadım ben diyenler...
hocam siz birde CVT arıza versin o zaman masraf görürsünüz masraf falan diyorsunuz da CVT bir arıza versin hayattan soğursunuz şu sıralar çeki demiri kapağı...
dediğiniz şey saçma konfor daha önemli olması gerek parasının hakkını vermiyorsa neden alınsın ki? daha sağlam diye mi? ona bakarsan atlar da sağlam yemini...
Çinlilerin kalitesine herkes sallamışta neden megane ve clio nun kalitesine laf söylenmemiş anlamadım megane arkadan darbe aldığında stepne düşüyor benim...
merhabalar bilgisayardan 5 GHz ye bağlandığımda 750 kb/sn indirme hızı alıyorum fakat ilginçtir 2.4 GHz e bağlandığımda 4 mb/sn alıyorum bunun sebebi nedir?
kesin arıza çıkacak konum yanlış çünkü https://www.epey.com/laptop/hp-victus-gaming-16-s0064nt-8q4k4ea.html bu daha iyi olur çıkış yılına bakmadım eğer ki...
Xiaomi ve Samsung dışında pek bir seçenek yok belki burda bulunamayan telefonlardan getirip satabilirsiniz ama uyarayim ırakta ki telefonla burada ki...
Zaten o saatin markası yoktu farklı bir şey yazıyordu daha çok bileziği hoşuma gitti yuvarlak kasa bana çok olmuyor gibi hissediyorum bileğim biraz kalın...