o güncellemmedendir işlemci güçsüz ram az dayanamıyor bir yerden sonra stock androidde kullansan sorun olmaz birde bazı işlemciler sorunlu oluyor eskidikçe...
Anladım v70 o fiyatı hak etmiyor ozaman
1773556136
Bu arada bende biraz katılıyorum giriş segment ucuz telefonlarda yavaşlama var ama samsung a özel değil...
İşlemci araştırması hic yapamadım ama kamera odaklı baktığım için bana iyi geldi aynı fiyat bandında biraz daha bakayım
1773523058
Sagol öneri için hepsini...
Öneriler için herkese teşekkürler vivo marka almaya karar verdim YouTube dan çok fazla karşılaştırma videoları izledim sadece kamera özelliği için vivo net...
Yazılım konusunda 1.5 senedir kullanıyorum daha bi sorun, yaşamadım belki 2 3. Senede yavaşlar bilmiyorum artık bunu zaman göstericek arkadaşın tek derdi...
Xiaomi kamera kısmında ne konumda bilmiyorum iyi modelleri vardır belki ama yazılım olarak berbatlar, son yıllarda kullanıp memnun olan daha görmedim...
şöyle bi reddit konusu buldum belki çelişkide kalmışsındır Şahsi fikrim; Xiaomi 15T Pro veya başka bir model tercih etmeniz yönündedir. iPhone'un 'Pro' veya...