Konuyu paylaşırken wordpress hosting kısmına dikkat ettim ben.
En ucuz aldığınızda türkticaretteki vs sadece wordprss hosting tutarına hem com hem de 3...
DNS ler sürekli karışıyor. Benim site adresime girince bazen bu firmadan hizmet alan başka birinin sitesine yönlendiriyor. Çözmeleri haftalar sürmüştü özür...
Bence hiç uğraşmana gerek yok internet + elektrilk sabit olmalı + cihazın çok yorulur.
Hosting sonuçta çok maliyetli bişiy değil .com alıyorsun hostingde 1...
Hocam Cpanel Yönetimini videolar ile kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Tonla kaynağı da bulunuyor.
Mesela örnek veriyorum Atakdomain.com dan şimdi bir com...
Ben de cogu projemi vercelda host ediyordum ama bence actionlar yavas kaliyor vercelda. Birde cok fotograf olan bir projen varsa nextjs ile fotograf...
Bunda .com domain her türlü alacaksan hostingin bedavaya geliyor ondan bence daha mantıklı (sonradan faturalandırma + kullanıma göre faturalandımra da yok)...
Atakdomain.comAtakdomain.com baya güzel kampanya yapmış gibi özellikle freelancer olup sıfırdan site açacak olanlar sadece .com domain alıp hem hostingi...
bende 260TL ye 75mb VDSL kullanıyordum.
Sözleşmemin de bitmesine 1 ay kalmış ve fiber gelmişti.
Şimdi Fiber modem ile 100mb alıyorum.
409TL internet...
Onun bunun çocuklarına sorsan Putin çok iyi çok güçlü adam ama rte dünya lideri ya Putine sözü geçermiş hadi lan ordan şu mesele için bir şey diyebildi mi...
4K Dongle'lı Rampage Zenith'i önerebilirim. Wirless ama ben kablosuz mousedan geçtikten sonra bir takılma, gecikme yaşamadım.
Ama bütçen iyi bence 8k dongle...