Furylevel konusunda sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum bütçe içindeki modelleri pek bilmiyorum ama V2X pek önerilen bir model değil kendi fiyat bandında daha...
Açıkçası benim gözümde garantiyle ilgili bi durum yok dediğim gibi aylardır kullanıyorum arkadaş ise yıllarca kullandığını ve sorun yaşamadığını belirtmiş...
Eğer amacın marka murka göstermekse Stanley al TRde iphone ne ise termosta stanleye o gözle bakılıyor ama emin ol birçoğu termos gayet yeterince soğutuyor...
Snap Tap gibi bir özellik yanlış anlamadıysam son bastığın tuş değil daha çok bastığın tuşa öncelik gidiyor. 2 tuşa basarken hangisine daha fazla yük...
Benim de geçen günlerde yeni aldığım monitörüm bir anda pc açıkken gitti ekranı falan fişi çektim 1 saat sonra falan tekrar fişi taktım geçtim açıldı garip...
Günlük kullanım için fazlasıyla uygun sadece iphone istiyorum derdindeysen alınabilir bir cihaz artısı şu anın en günceli olması ve bataryasının 4000mah...
XPG güzeldir 3200 3600 farkını hissetmezsin 4900 TL aşırı pahalı DDR5lere o kadar para veriyor insanlar eğer bi yandan gerçekten sistemi yükseltme düşüncen...