Nova 5 kullanıcısıyım içerisinden kablo çıkıyor, ses konusundaki deneyimim şu şekilde Steelseries GG yazılımında Volume limiter var bu ayar açıkken ses...
ses olayı şansa o zmn peki bu ses olayı garanti süresi içinde oldu diyelim garanti degişim yada bu sorunu çözermi birde kumaş ped sanırım yalıtım olarak...
Bazı forumlarda bi süre sonra ses seviyesi 80 yada 90 altında oldugunda sağ yada sol taraftan birinden ses az geliyomuş eğer 80 yada 90 üstündeyse sorun...
yok farketmezde ilk defa görüm ve nedense itici geldi ama tabi güveniyomda sanırım yeni marka sorun çıkarırmı onu bilemedin 3000 lira az para degil bi kere...
https://www.epey.com/kulaklik/razer-barracuda-x-2022.html
bunu bldum aradgım he şey var sadece amozondan ne kadar sürede gelir bide bunun 2022 olmayanı var...
knk 4 yerde bana bunu önerdiler 2 urda bi başka kişiye bide başka dorumda en kadar güvenilir incelemesinide bulamadım teknik özellikleride
1761131582
başka...
4200 VEYA 4500'E KULKA ÜSTÜ KULKALIK ARIYOMRUM HEM DONGLE İLE BAĞLANSIN HEMDE JACK İLE BİDE BLUETOOTH bunlar yoksa dongle yeter fps oyunu oynuom şarjı 1 gün...
18 kırılmadı diye bir şey demedim hem onda drm koruması bile yok.
Onca yıl güvenilir oyun indirme sağladın ve bir anda 3 5 kuruş için virüs mü sokmaya...