bilgisiz kalmak çok kötü hocam. Benzeri de gamingen de oldu. Sıvı soğutucu bozuldu gönderdik teslim aldılar. 1 hafta boyunca bilgi alamadım. En son kargo...
Hocam şimdi tekrar ulaştım evet değişimi yapmışlar. Bu süre boyunca beni bilgisiz bıraktıkları için canım sıkıldı ama sonuctan memnunum. Teşekkür ederim
Arkadaşlar merhaba. İtopya'ya garanti için gönderdiğim ürünümde sorun yaşıyorum. Hem bu yaşadığım sorunu bu platform sayesinde duyurmak hem de sizlerden de...
Yok evde oynuyorum sadece. Birkac oyun var ama onlarda steamden indirilen oyunlar onun dışında sacma sapan bir program falan da yok
Öyle ya bende de bi...
Drop için birkaç hesabım var ama faktör kafasına göre takılıyor. :D İşin komiği, karşıma öyle abartılı hileler geliyor ki... Valve adamı delirtiyor; doğru...
Girdiğin bilgisayarda cs dışında oyunlar da fazlasıyla oynuyorsan bu sorun oluyor hocam. Özellikle internet kafede hesabını girip cs oynuyorsan bidaha evde...
Teşekkür ederim knk inşallah düzelir. Bi ara yeni hesap alayim dedim ama sıfırdan başlamak istemiyorum. Hesap satın almakta güvenilir gelmiyor.
Öyle, çoğu...