Yok evde oynuyorum sadece. Birkac oyun var ama onlarda steamden indirilen oyunlar onun dışında sacma sapan bir program falan da yok
Öyle ya bende de bi...
Drop için birkaç hesabım var ama faktör kafasına göre takılıyor. :D İşin komiği, karşıma öyle abartılı hileler geliyor ki... Valve adamı delirtiyor; doğru...
Girdiğin bilgisayarda cs dışında oyunlar da fazlasıyla oynuyorsan bu sorun oluyor hocam. Özellikle internet kafede hesabını girip cs oynuyorsan bidaha evde...
Teşekkür ederim knk inşallah düzelir. Bi ara yeni hesap alayim dedim ama sıfırdan başlamak istemiyorum. Hesap satın almakta güvenilir gelmiyor.
Öyle, çoğu...
Valla şu valve kadar boktan firma yok. Biz de genelde dust oynuyoruz, yoksa faceit girerdik. Hile için en ufak çözümleri yok, kullanmayana da eziyet...
kardom cevabı sen vermişsin zaten direkt bu yüzden. ben bir oyunda 39 kil çaktım adamlar hile diye diye içimden geçtiler. kardom çok iyi oynama karşı tarafa...
Onu da denedim normalde nova 2 ye kadar yükselmiştim. Sonra tek başıma oynadım bi süre silvere düştüm ama yine düzelmedi. Bi ara 20 gün civari hiç girmedim...
Kardom eğer olmuyacak vuruşlar atmıyorsan seri şekilde olmaması lazım. Kaldı ki kardom sadece şeyden değil raporlamakta güven faktörünü düşürüyor sürekli...
Arkadaşlarım benle oynamak istemiyor ne demek ya ben her el lolde 0-15-0 yasuo oynayan @K1dot 'u taşımaya çalışıyorum arkadaştır bu ya atsan atılmaz satsan...
Hile kullanmamana rağmen garip olmuş D:
Ben geçen hafta 3-4 tane net hile vuruş yaptım bala. Ona rağmen hiç bir şey olmadı. Ya çok iyisin ya da bir pırt var...
Aslında şöyle arkadaşlarim hep rekabetçi dust girer. Global ranklarında çoğu, ben ise silverim oyunda 600 saatim var. Bu nedenle 4 yüksek rank 1 düşük rank...
Arkadaslar merhaba. Ben sadece arkadaşlarımla akşamları bir iki saat kafa dağıtmak için cs oynuyorum. Son 3 ayda güven faktörüm durduk yere kırmızı oldu...