Beyler Ekran motorluymuş, ekran yukarı aşağı sağa sola oynatılabiliyor sanırım alınabilir gibi, görünüşe önem veriyorum anccak, bu modelde 3 fan zaten...
Lian Li Eko Sistemim var ama gözüme çirkin geldi bu ay sıvı soğutma alacaktım, aslında beklediğim bi modeldi ama Asus Rog Ryuo IV Slc modeli 17.400₺ İken...
Yani hocam, fan ve sıvı soğutmaya o kadar para basmak yerine elinizdekileri satıp Lian Li kasada DDR5 bir sistem dizmeniz daha mantıklı olur. Cebe para...
Behzat Ç. dizisinde çoğu kişinin en iyi karakter gelişimine sahip olduğunu düşündüğü ve benim de favori karakterim olan Cevdet, yeni sezonda geri dönüyor...
55 dereceyi geçmicek demeyelim ama mümmün olduğunda o sayılarda fazla kalmasın. Sürekli olarak o derecelerde kalması ömrünü kısalatabilir. Zaten çoğunlukla...
Anladım hocam çok teşekkür ederim, ve harbidende ballıymışım :D ben videoyu izleyim kaydedeyim montaj günü izleyip yaparım sistem sonunda tam olarak bitiyor...
Hocam valla olur kafam rahatlar hem, ayrıca ben 3 yıldır 1 Tb ssd kullanıyorum bana 1 tb hayliyle yetiyor elimdekini 2. ssd yapacağım sadece fazlalıkları ve...
Tamamdır hocam teşekkür ederim bilgileriniz için çok yardımcı oldu sökebileceğimi tahmin ediyorum yada en azından ssd umarım sökülen bir modeldir, ayrıca...