Beyler selam, acil yardımınıza ihtiyacım var. Hemen sipariş vereceğim.
Hem anakart hem de GPU için strimer Kablo arıyorum. ARGB olması şart. Mümkünse...
Hocam Shadow modelinin backplatei plastik çok kötü bir soğutması var biliyorsun değilmi? Ayrıca Crucial T710 yerine KC3000 2TB alsan hayatında hiçbir şey...
Benim daha çok düşünmem lazım bu konuda sende 85 obpyi bulmuşsun da daha yükseğini arıyon benim 75-80 arası obpem olsa şükrederim yani bukadar kasmaya gerek...
Hocam, daha önce açtığım konuda da detaylı şekilde bahsetmiştim; bende RTX 4060 Ti Ultra modeli vardı. Cihaz daha 1 aylık olmasına rağmen ilk olarak RGB...
Birdaha Colorful ürünü almayacağım iğrenç ekran kartları maalesef tasarım olarak şahsen en iyi markadır ama o kadar problem yaşadımki birdaha yanına yaklaşmam
Dost daha yaşın genç anadolu öyleyse ve anadoluya dayanamıyorsan meseme hiç geçme mesem En uç nokta maalesef meseme geçer pişman olursan ve tekrar eski...
https://sivisogutma.com/urun/coolmoon-argb-pwm-kontrolcu-beyaz/
Hocam bugün bunun siyahını aldım incelemeleri izledim güzel bir ürün.
Site ilk başta...
Evet, güvenilir.
Bu mağazadan sipariş vermeden önce biraz araştırma yaptım fakat forumlarda ya da kullanıcı yorumlarında çok fazla bilgiye ulaşamadım. Bu...