Sorum Başlıkdaki gibi Cevabı aradım ama bulamadım
vlog kayıtlar var kasette bunu cd ye dönüştürecem açar diyorsanız.
Açmazsa Usb aktarılsa Usbden açarmı ?
Hocam öyle biryere park etmedim öyle olsa zaten hak vericem. Çektiğim yerde Otobüsleri Engellemiyorum arabaları Engellemiyorum sahil kenarında Bir yer Çok...
Merhabalar Bugun Durak önüne çekmekten ceza Yedim Ama durağın önünde değildi en az 5-6 metre İlerisine çektim biryere gittim geldiğimde çekmişler, sizce...
Ya valla hocam 2 telefon taşırım dersen al, bana sorarsan mantıksız. 4 ay boyunca 2 telefonla gezıcen bırınden çağrıları alıcan dıgerıne ınternet felan...
İyi akşamlar Şuanda iphone 11 kullanıyorum yakın zamanda Değiştireceğim 16 pro almak istiyorum ama Tr Fiyatları 80 bandında sahibinden üzernden Yd alsam kaç...
Merhabalar ps5 aldım CFI-2016 Model Bu ps5 Fat kasa mı slim kasa mı Anlayamadım Kutusunda ne slim nede fat kasa olduğuna dair ibare yok hangisidir acaba...
Merhabalar Apple watch 9 kullanıyprum ama hiç suya sokmadım çıkar tak çıkar tak sıkıntı oluyor Havuzda vs. Kullanan varmı Suda Bir sıkıntı yaşarmıyım ...
Dediğim gibi hocam gğndelik olarak yaptığım Bir iş Yok Hep oyun fln ve sıkıldım sınava Çalışmam gerekiyor Herzmn bilgisayardayım 😂 Çok geç bile kaldım sınav...
Merhabalar 4060 + ryzen 5 7500f bir sisteme sahibim birkaçgündür Aklıma çok takıldı bu konu . Bilgisayarda zamanımı çok fazla Geçiriyorum Ve Bu Çok canımı...