Alınır fakat pil durumu muhtemelen çok kötü olacak. iOS 26 ile daha da büyük sıkıntı. Şu an ikinci el S24 FE'ler 18-19 bulunabiliyor ilerleyen zamanlarda...
FE kullanmayıp gelip burada video üzerinden ekran karşılaştırıyorlar uğraşmaya değmez. Macbook Pro olsa kaç yazar bilgisiz olduktan sonra hiç cevap vermeye...
1. S25 FE'nin ekranı 1900nit, 15'in 2000nit. Daha parlak değil, olma imkanı yok. Gözün eğer daha parlak görüyorsa gözün bozuk demektir. :)
2. FPS ile...
Bu @ayranli_tuz ile @Z5500 birbirinin değnekçisi. Kendi kendilerini pohpohluyorlar bir halt bildikleri yok.
Adam gelmiş "ben gördüğüme bakarım" diyor...
14 e geçmedim , 15'e geçtim. Yükseltme yaptım da yazmadım. Üstün zekandan dolayı okuma özürlü olmanı anlayışla karşılıyorum.
Videonun kendisi 1080P 30FPS...
:D bütün mal varlığın bu foto kadrajına sığdırmaya çalıştığın şeyler ise emin ol sen üzülürsün para konusunda. :)
Gelip attığı videoya bak S25 FE ile 15 'in...
2 sene önce 15'e 50k veren adam bugün 40'a satabiliyor.
s24+ 'a 2 sene önce 47k veren adam ise bugün 30'a anca satabiliyor. "Telefonu mu niye satayım?"...
Keyfim 15 'e geçmek istedi ve geçtim. 60Hz 'e geçince de sabah akşam burada "oo 60hz telefon mu alınır" diye zırlayan arkadaşlar gibi kötü bir deneyimim...
:D başka konuda da 16 Pro'm var deyip ona çamur atmışsın. iPhone Air konusuna da gidip "Huawei'de 8000nit var onu alın" diye yorum yazmışsın. Sen düpedüz...
Biri daha küçük ekran olmasına rağmen daha yüksek çözünürlüğe ve piksel yoğunluğuna sahip. İkisini yan yana koyarsan, iPhone 14'ün ekranının nasıl şamar...
Daha küçük ekran + neredeyse 100 PPI fark var aralarında, hz'i yüksek görünce zıplıyonuz direkt ekranı daha kaliteli diye fakat 14 bunun ekranını yerden...
Oyun için yetersiz olmasının yanı sıra DX9 ve DX7 kullanan eski oyunların çoğunda sürekli crash oluyor. "Eski oyunları oynarım" düşüncesiyle dahi alınmaz.
Router yerine access point almanız daha mantıklı. 2li 3lü access point setlerinden koyarsanız WiFi problemini büyük ölçüde çözersiniz. Hatta AP'ler ile...