46cm dedigi bi taraftan, bi tarafa olan. Yani o kenardaki yukseltileri de dahil edip oyle sayiyorlar. O kenardaki yukseltme alanlarinin her biri 3-4cm...
Olu piksel siyah oluyor, sizdeki stuck olabilir o da zamanla bazen duzeliyor bazen duzelmiyor. Cok gozunuze batmiyorsa ve iyi bir indirimle aldiysaniz...
Tek arti yani cok fazla ozellestirme seceneginiz bulunmasi, baska da bir artisi yok. Redhat, SunOS ve ivir zivir bir suru unix kullanmis ve is geregi aktif...
Benim windows hesabimin adi Burak, sizinki ornegin diyelim Windows.
C:\Users\Windows\Desktop altina girdiginizde sizin masaustunuzdeki her sey gorunuyor...
Mumkun, altta kendi hesabinin Desktop'i icerisindeki dosyalari onun Desktop'ina atarsan o da erisir veya oyunlarin kurulu oldugu dizine gideceksin, oyunu...
Telefonun kamerayi 5x 'e zoomla netlestir, telefonun sim ignesi ile duzeltebildigin kadar duzelt. Kirilmadiysa calisir ama RAM slotlarindan sadece 1 tanesi...
ya repeater alacaksin ya da access point alacaksin fakat 45mbps hizi alsan bile bu sefer ping sorunuyla bogusacaksin o bilgisayarda. Dedigim gibi kablo...
Bu nasil sorun anlatma hicbir sey anlamadim.
Kablosuz mu kullaniyorsun? Kablosuz kullanirken odana gectiginde mi 2-3mbps 'e dusuyor 40-45'ten? Eger oyleyse...
Az önce farklı konuya yazdım. Tek bir kablodan çoğaltılmış 2x8 pin var. Tek başına 220W+ güç tüketen karta bağlayacaksanız başka modele bakın. Aşağıdaki...
@SerhatKRbb sırf kendinizi haklı çıkarmak için bir insana almaması gereken ürünü aldıracak kadar kötü niyetli ve egoist misiniz birader siz?
Bu PSU'da 1...
Hala konuşuyor ahhahaha yetmedi mi üstteki foto bi de video mu çekeyim sana özel? :D
Zırlama, hadi bak dalgana. Daha aldığı ürünün ne olduğundan haberi yok...
Bana ne birader sana gelenden? Klavyenin epomaker ile alakası yok diye zırvalayan sensin. Klavyeyi epomaker ve aula üretip satıyor diyorum boş boş laga luga...