2K için çiçek gibi kart. Neredeyse 2 yıldır kullanıyorum aynı modeli. Sesini duyamazsınız, ısınma derdi problemi yok. Ben 63C 'yi geçtiğine şahit olmadım...
Ben 8 ay önce aldım bir robot süpürge o sıralar bu modellerin sıkıntısı yedek parça ve servisti. Hala aynıysa alınmaz. Forum DH 'de konusu var, birkaç...
Bunu alan bütçeyi biraz daha zorlayıp 16e çeksin. Hiç olmazsa donanım olarak daha iyi.
Seneye değiştirmek isterse de takas desteğinde daha iyi fiyat alır...
iphone 16e var iken iphone 13 alınmaz telefon 2021 model apple destegi bitticek artık güncelleme almayacak bu telefon için 25k bile fazla artık
4 yıl olmuş...
pci-e pinleri sağlam, kırık yok. XFX, Sapphire, MSI çoğu kartında fan'dan sinyal gelmeden görüntü vermez. Kartın içini tekrar açıp fan kablosunu kontrol et.
Ödeme planını gittiğiniz yer çıkarır. 5 ay sonunda teslim olması için bir miktar toplu para yatırmanız lazım ve ödemenizin de yüksek olması lazım.
Ben geçen...
Yerel beyaz eşya mağazalarına gidin, mediamarkt vs. değil. Düğün paketi veya beyaz eşya seti olarak satarlar. Fiyatlar internete göre biraz daha yüksek...
Sıcaklık, hotspot normal. GPU memory daha da sıcaktır muhtemelen bu yüzden kasa çok fazla ısınmış gibi hissettirebilir. Sorun yok. Herhangi bir teste veya...
vmware kullan, virtualbox 'un grafik hizlandirmasi kotu.
Hatta win pro yuklu ise hyper-v 'ye gpu kolay bir sekilde tanitilabiliyor daha da performansli olur.
Bir sey cikmaz bundan, kullan gec. Dosyalarin icine baktim, RDR2 icin birkac farkli yama var bu onlardan biri.
"ı" harfleri bozuk çıkarsa, xml dosyasını not...
1. Referans sayisi yuksek veya yeterli seviyede olmali,
2. Yakin zamanda satis yapip, referans girilmis olmali,
3. Referansi giren kisiler bot hesap...