Seneye minimum %50 değer kaybedecek, adını çoğu kişiye henüz duyuramamış, 2 aya 5 tane muadili çıkacak çin modeline 80K para bağlamak akıl işi değil...
Bu cihazlara bu parayı vermenin hiçbir mantığı yok bence, zaten MT işlemci server kayıtlı 12+512GB modeli max 30K 'ya satılıyor, kapanma riski yok update...
Başka bir telefona geçme fikri olduğu için özellikle 21-22K bandında alınabilecek 13'leri önerdim, 30K verilmesi bana pek mantıklı gelmiyor. 30K verildikten...
S24, S25 'in sunduğu şeyler aynı biri Snapdragon biri Exynos. S25 'e bu kadar para vermezdim. S24 performans olarak problem yaratmaz, Exynos'dan ötürü biraz...
Genel olarak li-po, li-ion pillerin bataryalarının ömrü hep 2 sene, 2 senede değiştirmek gerekiyor bence. S24 Ultra'yı ilk aldığımda 9 saat ekran süresiyle...
S24 veya S25 olabilir. Geniş açı çok kullanılmıyorsa 16e donanım ve pil olarak 38-39k bandında çok uygun ve başarılı.
60hz cart curt diyenleri kafaya...
Berbat cihaz, almaya değmez. 2 ay önce i3-1215U cihaz aldım ikinci el, 5500 liraya. Bu fiyata ikinci elde bu laptop'u şamar manyağı yapacak bir sürü model...
17 al, beğenmezsen seneye zaten şahlanan ekonomi ile aynı fiyata geri satarsın, S25 'u daha uyguna ikinci el olarak alırsın üstüne kalan parayı da cebe...
Qr ı hepsiburada uygulamasında Hepsi pay kısmında QRla ödeme ekranına okutalım anında 100₺ bakiye tanımlanıyor ( her hesaba 1 ADET )
İlla ki bu QR ı...
Valla elden çıkarmaya çalışıyorum ben telefonu, hat takmadım. Aldım alası beğenemedim S24U' ı zaten.
Açılmazsa da kış boyunca çift telefon devam edicem...