BIOS'ta aşağıdaki üç ayardan birini bulup kapatın düzelir. PC kapalıyken bile USB girişleri güç vermeye devam ettiği için normal.
Always on usb - devre dışı...
Yurtdışı telefon bir süre kullandım, 4 ay boyunca iki telefon taşımak insanlara sözde kolay gibi geliyor fakat ben evden çalışmama rağmen biraz fiyasko iş...
4GB RAM kaynaklı multitaskta sorun yaşamıyorsanız güncellemeye gerek yok iPhone 13 devam. Yaşıyorsanız da telefondan bir şikayetiniz yok gördüğüm kadarıyla...
S24 'te snapdragon yok o da exynos yurtdışı değilse eğer.
Ben boyut kaynaklı S24 'ü tercih ederdim. FE'lerin ekranı çok büyük ve kalitesi biraz daha düşük...
Bad sector testi yaparsanız daha iyi olur HDD'lerde. WD10EZEX çok iyi model bu arada hala WD'nin en iyi ürünlerinden biri.
Yeni eve geçip ayrı bir PC...
Aradaki farka her türlü değer fakat daha 5 gün önce 38-39K civarına satılıyordu. Bir süre bekleyip o fiyata inince almak gerek.
Bu arada S24 serisinin...
Bunu hem S24 Ultra'da kullandım 2 sene hem de iPhone 15'te kullanıyorum. SFC 2.0 desteği var, PD desteği olduğu için notebook dahi şarj ediyor.
Anker...
16e veya ikinci el S25 veya 44-45 civarına S24 Ultra bile olabilir.
İlla sıfır olması gerekirse S24 mantıklı, fiyatı da uygun.
Hem ip15 hem s24 ultra...
Geniş açı kamera çok mühimse ve arka tasarım önemliyse 15, haricinde 16e her konuda daha iyi.
Ben sırf tasarım için 15 tercih etmiştim yoksa 16e çok F/P
O halde kapandıktan sonra sistemi açtığınız gibi event viewer / olay görüntüleyici 'yi açıp Windows Günlükleri > Sistem altındaki hatalara bakılması lazım...
60Hz 'e sabitlemiyor öyle bir şey yok. Fullscreen kullanımda çok fazla Alt Tab'da çökmeler olduğu için kenarlıksız pencereli kullanmanız lazım eğer çok Alt...
NZXT C750 model bu tek PCI-E kablolu modele bu tarz ekran kartını emanet etmek çok mantıklı değil. Yine de her oyunda sorun yapmaması lazım. Mesela CS2...
Bir daha yurt dışı telefon fantezisine bulaşacak olsam Xiaomi 17 Pro Max için bulaşırdım arka ekran ve tasarımı için. Oppo 'ya para vermem, tasarım berbat...