Siz izlediğinizi anlama yerinizi de kaybetmişsiniz anlaşılan videonun içinde 8gb ekran kartı yeterli millet bunu içerik olarak kullanıp sizi galeyana...
"Kart ayni anda sadece 9GB isliyor, gerisi bosuna" dedigin sacmaligina ek not: Attigin videoyu tekrar izle ama bu sefer dikkatli izle. Videonun anlattigi...
"Kart ayni anda max 9GB isleyebilir" diye bir kavram yok, cunku bunu uydurdun. Bant genisligi GB/s'dir, yani saniyedeki transfer hizi. Kapasite GB'dir, yani...
"Bant genisligi yuksekse VRAM kullanimi azalir, cunku bellekte tutmaya gerek kalmaz, genis yoldan veri girer islenir cikar." Boyle bir sey yok. Bu kadar...
Bu cevabi senin icin vermiyorum sadece burayi okuyacak diger normal zeka seviyesine sahip arkadaslar icin veriyorum. Zaten bizim teknik yeterliligimize laf...
bu cihazımdan önce acer nitro 16 kullanıyordum. bu slayer'a göre sevdiğim tek yanı klavye rgb si idi .hahahahahah nasıl denk geldisye o sorunum da halloldu
Merhaba rainbow moddaki renk paletini ayarlama kismini gelistirme notu olarak ekledim. Ancak kafamda cok canlandiramiyorum, ornek olarak gosterebileceginiz...