Ll3G1OnN

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Ll3G1OnN
      Ll3G1OnN, Monitör önerisi lazım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hocam şimdi 27 inç büyük monitör falan dersen okey bir değer ama üstü olsun dersen 28 30 inç falan o zaman fiyatlar tuzlanıyor yani kısaca parasına değmiyor...
    • Ll3G1OnN
      Ll3G1OnN, Bu mouse alınır mı ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hocam alakası sensörü iyi bir model değil hız-48 hızlanması-10g olarak belirtilmiş m210 da bu 300-35 şeklinde o yüzden zaten almak istememden değil...
    • Ll3G1OnN
      bende dedim herhalde uygun bir şey söyleyecek allah aşkına benim attığım ne kadar senin attığın ne kadar bir bak ona göre at zaten o kadar parası olan insan...
    • Ll3G1OnN
      link atar mısın 1773743135 yok asus modelini karşılaştırma olarak attım baktığında özellikleri aynı tıklama ömrü dışında 2 dürüm parasına mouse o yüzden...
    • Ll3G1OnN
      yani aşağı yukarı akranı bu fiyatlarda https://www.epey.com/klavye-mouse/asus-tuf-gaming-m3-gen-ii.html
    • Ll3G1OnN
      Ll3G1OnN, Mouse / Mousepad kategorisinde Bu mouse alınır mı ? başlıklı bir konu açtı.
      1 aya yakındır bu fiyat da bende her zamanki gibi kısa süreli indirime girip fiyat yükseltilir sanıyordum ama o tarz satışlar genelde bir hafta sürüyor...
    • Ll3G1OnN
      Ll3G1OnN, 4000-6000 arası ucuz F/p 2. monitör önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      onun yerine gigabyte daha iyi onu sadece marka olarak bilindğinden dolayı atmıştım gigabyte g25f2 modelindede var o pivot özellikleri onun yarı sına hz i de...
    • Ll3G1OnN
      Ll3G1OnN, 4000-6000 arası ucuz F/p 2. monitör önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      ilk öneri olarak lenovo r24s güzel ama renk olarak o kadar tatmin edeceğini düşünmüyorum orijinalinde 6bit olmasından dolayı bunun yerine bu ilk önerim...
    • Ll3G1OnN
      aktif olarak kullandığınız monitör mu lenovo r24s yoksa aklınızda bulunan mı ve ne tarzda arıyorsunuz genelde ne için kullanıcaksınız eğer genel kullanım...
    • Ll3G1OnN
      Ll3G1OnN, 10k civarı ekran kartı önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hangi modeli sapphire pulse veya basic xfx rx6600 ise alma en az asus veya gigabyte 3 fanlı modelini bu fiyatlara bulabilirsen al bu fiyat bile fazla ama...
    • Ll3G1OnN
      Hocam 7k ya RX 6600 buldum alınır mı sizce bir süre kullanıp Yükseltmeyi düşünüyorum
    • Ll3G1OnN
      3 ayda değiş demedim zaten. Süre kısmı senin fantezine bağlı ama senede 1 de olsa tazelemen iyi olur. + - gerisi sana kalmış. Extrem bir durum yaşanırsa...
    • Ll3G1OnN
      2023 biraz eski kalmış ya en sona güncelleyin veya en sonuncudan bir kaç öncesi normal sürüm vardır illaki hepsi beta değildir bnce. Yakın bir tarihli beta...
    • Ll3G1OnN
      Hocam 6 sene garanti diye bir şey yok :D Bulunduğun şehre odaya ortama vs. göre değişir. Senede 1 kesinlikle yenileme yapılmalı. Sıcak memleketse 6*8 ay da...
    • Ll3G1OnN
      Ll3G1OnN, Yardım R5 3600 oyunda 80 derecelerde normal mi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      yok hocam mx 6 kutusunun üzerinde 6 senelik ibareli bir bilgi vardı oradan hatırlayıp yazdım hem 3 ayda bir değişmesi gereken bir macun almam ne uğraşıcam 3...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,170
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick
Geri