hocam şimdi 27 inç büyük monitör falan dersen okey bir değer ama üstü olsun dersen 28 30 inç falan o zaman fiyatlar tuzlanıyor yani kısaca parasına değmiyor...
bende dedim herhalde uygun bir şey söyleyecek allah aşkına benim attığım ne kadar senin attığın ne kadar bir bak ona göre at zaten o kadar parası olan insan...
link atar mısın
1773743135
yok asus modelini karşılaştırma olarak attım baktığında özellikleri aynı tıklama ömrü dışında 2 dürüm parasına mouse o yüzden...
1 aya yakındır bu fiyat da bende her zamanki gibi kısa süreli indirime girip fiyat yükseltilir sanıyordum ama o tarz satışlar genelde bir hafta sürüyor...
onun yerine gigabyte daha iyi onu sadece marka olarak bilindğinden dolayı atmıştım gigabyte g25f2 modelindede var o pivot özellikleri onun yarı sına hz i de...
ilk öneri olarak lenovo r24s güzel ama renk olarak o kadar tatmin edeceğini düşünmüyorum orijinalinde 6bit olmasından dolayı bunun yerine bu ilk önerim...
aktif olarak kullandığınız monitör mu lenovo r24s yoksa aklınızda bulunan mı ve ne tarzda arıyorsunuz genelde ne için kullanıcaksınız eğer genel kullanım...
hangi modeli sapphire pulse veya basic xfx rx6600 ise alma en az asus veya gigabyte 3 fanlı modelini bu fiyatlara bulabilirsen al bu fiyat bile fazla ama...
3 ayda değiş demedim zaten. Süre kısmı senin fantezine bağlı ama senede 1 de olsa tazelemen iyi olur. + - gerisi sana kalmış. Extrem bir durum yaşanırsa...
2023 biraz eski kalmış ya en sona güncelleyin veya en sonuncudan bir kaç öncesi normal sürüm vardır illaki hepsi beta değildir bnce. Yakın bir tarihli beta...
Hocam 6 sene garanti diye bir şey yok :D Bulunduğun şehre odaya ortama vs. göre değişir. Senede 1 kesinlikle yenileme yapılmalı. Sıcak memleketse 6*8 ay da...
yok hocam mx 6 kutusunun üzerinde 6 senelik ibareli bir bilgi vardı oradan hatırlayıp yazdım hem 3 ayda bir değişmesi gereken bir macun almam ne uğraşıcam 3...