Arkadaşım bilgisayar ını tekrar kurucaktık kaldırmıştı o komple baştan kuraşım dedi ben de tamam dedim sonra herşeyi ayarladık iş bitti dedim ama ana...
ben sırf fifadaki bu durum için ucuz yollu bir konsol arıyordum sonra xbox series s falan işimi çözer dedim o arada kariyere sarınca unuttum gitti bu yüzden...
bende de grafik takıntısı var her oyunda. en kötü pes 2014. en iyileri 13-17-18-19. ben sana 18 tavsiye ederim. ben 21 oynuyorum çünkü yama güncelleme...
PES 2013 çok oynadım.Güzeldi. Sonra zaten aşırı bozdu. 2014 rezillikti. 2015 te toparlanma emaresi vardı ama yine olmadı. PES 2016 da düzeldi. Çok güzel...
önerin için sağol gayet yeterli düzeyde neden sevdiğini açıklamışsın ben grafiklerin biraz daha albenisi olan pesleri seviyorum o yüzden pes18-19 denemek...
PES sorularını özlemişim :) bende tam bir PESciyim 2013 den bu yana hepsini orjinal ve online oynayarak deneyimledim, derecem vardı online da. şu an 2021...
ARKADAŞLAR ben fifa sever bir oyuncu değilim ama fifanın tarzını akışını severim pes biraz daha yapay kaçıyor yani her şey belli topu alır mıyım alamaz...
vallaha o konuları bilmiyorum pek hakim değilim ama bence işe yaramaz çünkü adamlar boşuna oyunu o kadar pahalı fiyata satmıyorlar zaten giriş yaparken...
Kanka forza 5 i alıcam ordan zaten de ikiside olsun diye araştırmıştım. Ben torrentten yüklüyordum oyunları ordan biliyorum 4ü bence 4 grafikleri falan daha...