Şimdi s25 ultra alıcam yada s24 ultra yurt dışı 8 ay açık kalan 4 ayda yan telefon lağzım bana hem samsunga wifi sağlayacak hemde smslere aramalara bakıcam...
zaten öyle aman aman bi performans beklemiyorum ama s25 fe den iyi performans vereeceğine eminim
1774118226
ikiside s serisi evet aynı fiyat ama samsung...
aynı sensör olurmu sence amiral gemisi ile orta üst segment telefonda
1774117608
ultralar hoşuma gitti özellikle kalemi falan varya performans açısından...
Telefonun kutusu faturası vardır kamerasını beğenemedim 4 aylık cihaz temiz hiçbir çiziği kırığı çatlağı yok 256gb 8gb rami var takaslar sadece s23 ultra...
1 ci sebep kamerası berbat tamam fan edition uygun fiyatlı olabilir ama sonuç olarak bu telefon 30k arkadaşımda s24 var taş gibi çekiyor ayrıca akşam...
Bende s25 fe var s23 ultra ile takas yapiyimmi diye konu açtım herkes s24 ultra ile takas yap s23 ultra eskidi dedi bende s24 ultra ile takas sordum genel...
kendim monsgeek yanlış yazmış olabilir neyse monsgeek fun 60 max kullanıyorum acayip güzel manyetik swich sesi çok çıkmıyor blue swich için gece kullanım...
ai ne ihtiyacı var ? güldürme beni apple değil bu samsungdaki ai çok gelişmiş karşındaki kişi ingilizce konuşurken sen türkçe duyuyorsun hem sesli şekilde...