Kullandığın ekran kartının teknik özellikler sayfasına bakmanda fayda olabilir. Her kartın desteklediği bir maksimum çözünürlük oluyor diye biliyorum hatta...
Eyvallah, sizde ki BIOS'un üzerine 8 tane güncelleme gelmiş :)
Sorun bundan kaynaklı değil muhtemelen ama BIOS'un güncel olması her zaman iyidir. En üsteki...
Anakartın modelini yazın BIOS var mı diye bakiyim?
1732225693
Windows arama yerine sistem bilgi diye yazın çıkana, tıklayıp bakın, ekran görüntüsü alıp...
Sistemi yeni mi topladınız? Daha önce normal çalışıyordu da şimdi mi bu şekilde çalışmaya başladı?
BIOS güncellemesi varsa yapın, arkadaşların da dediği...
Çekirdek ve bellek hızları, GPUınun üzerindeki yüke göre değişir, sabit değildir yani. 10 dakika Furmark testi çalıştırıp, değerleri takip edin, görsel...
Dahili grafik birimini kullanabilmeniz için görüntü çıkışını anakarttan alıyor olmanız gerekir, görüntüyü nereden alıyorsunuz? Görüntü kablosu nereye bağlı?
https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-mpg-274urf-qd-27-0-5-ms-4k-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,681959020.html
Aktif olarak kullandığım bir model, OLED...
Epeyce yöntem denemişsiniz, kabloyla bir deneyin bence, faydası olabilir. Sisteminizde ağ bağdaştırıcılarını kaldırıp geri yükleyin, daha güncel ve sorunsuz...
şimdi siz diyince baktım cidden msi centerda zero frozer varmış ama ben onu dereceyi sıfıra indiriyor olarak düşünüp kapatmıştım bilgisizliğime sayın...