Yok hocam saçma değil bu durum, windows üzerinde ekran kartı farklı 2 çözünürlük ve yenileme hızını sekronize etmekte zorlanıyor. Bu çok yaygın olarak...
Piyasada 2 farklı tür capture kart var. Biri harici olan, hem masaüstü hem de laptopda USB portlarına bağlayarak kullanıyorsun. İkincisi ise dahili olan...
OCCT ile Power testi de yapar mısın diye soracaktım mesajın geldi, yalnız değerler çekilen güç dışında çok da anormal değil, arkadaşında dediği gibi yazımda...
Buna benzer "MORT" diye bir uygulama vardı, koreli bir arkadaşın geliştirdiği, bi ara denemiştim, çok keyif vermedi, ücretsiz çeviriler maalesef bir...
MSI'ın MPG serisi genelde iyidir, ben bu serinin kötü ürününü görmedim. Fiyatta fena durmuyor. Bi ara bende bakmıştım bu modele, %40 yüke kadar fanlar...
Ahmet, yanlışın var, HDMI 2.1 48Gbps gibi bir bandwidth sağlıyor, DisplayPort 1.4 de bu değer 32Gbps civarında. Yani HDMI üzerinden çok daha fazla veriyi...
Sistemin boot olmasıyla ilgili bir sorun değil gibi, sonuçta her defasında aslında PC açılıyor, masa üstü geliyor, sorunu monitörün bazen sinyal alamaması...
Şu an için OLED de en son 4. nesil paneller var, yalnız bu paneller sadece 27" modellerde kullanılıyor diye biliyorum. 30" üstü 3. nesil diye bir bilgi...
Merhaba, çoğu monitör kutudan çıkan haliyle fena bir görüntü vermez aslında. Ayarları sıfırlayın bi, olmadı firmware güncellemesi var mı yok mu onu kontrol...