Merhaba, hangi kartı bağlayacaksın? PCIe 3.0 olması sorun oluşturabilir, 4.0 bulabilirsen daha sağlıklı olacaktır.
RTX3060Ti kartını PCIe 3.0 riser kablo...
Olmazsa olmaz bir uygulama değil ama güzel oyuncakları var. Driver güncellemelerini, RGB renk ayarlarını, donanım izlemelerini filan yapabildiğin bir hub...
Anladığım kadarıyla sadece alıcıyı koruyan saçma sapan bir sistem, hiç kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum, ne alıcı ne satıcı olarak.
Geçenlerde benzer...
1 kere bilgisayarı açarken, 2 kere kapatırken, 1 kere driver güncellemesinden sonra bilgisayar kendini yeniden başlatırken, 1 kere dizi izlerken, 2 kere...
Eyvallah hocam, anladım, belli ki epeyce kafa yormuşsunuz bu sorun üzerinde.
Sürücü problemi olması kuvvetle muhtemel gibi, ara ara sürücü güncellemelerini...
Merhaba, iki monitörü de aynı hertz değerinde mi kullanıyorsunuz? DisplayPort kablo ile bağladığınız monitörde DSC'den kaynaklı sorun yaşıyor olabilirsiniz...
HDMI ile de G-Sync çalışıyor, tek neden buysa boşuna endişe etme.
İleriye dönük almak mantıklı ama şu an ki siteminle kullanırsan yine DSC açılacak, bilgin...
Merhaba, DP v2.1 almanın bir anlamı yok, ne ekran kartında ne de monitöründe DP v2.1 giriş çıkış portları yok. Elindeki ürünlerle DSC'siz DP portunu...