LG monitörde benzer bir sorun yaşamıştım, kutudan sıfır çıkan üründe bu tarz bir karartı vardı, yukarda arkadaşların dediği gibi muhtemelen üretim bandında...
Dostum ben adamı tanımam etmem, iyi esnaf mıdır değil midir bilmiyorum, senin attığın linke tıklayarak ilanı gördüm, şahsen ben bu tarz ilanları görünce...
Adam "Bilal"e anlatır gibi o kadar açıklama yazmış, hala son fiyat ne olur diye yazmışsın, sende de tuhaflık yok değil hani. kafanıza uymuyorsa uzak durun...
Anladım, PSU üzerinde eski nesil kullanabileceğiniz 2 adet 8-pin güç çıkışı var görünüyor ve sizin 3 adet 8-pin güç girişine ihtiyacınız var. Mevcut durumda...
Merhaba, yeni nesil kabloyu kullan, bir ucu PSU ya direk girer diğer taraf için çoklayıcı kullanman gerekecek. Ekran kartı kutusunda çıkıyor olması lazım.
Laptoplarda güç profilleri oluyor, kendi yazılımları üzerinden kontrol edilebilen, o kısma bi bak istersen. Ayrıca prize takılı kullanıyorsun değil mi?
Merhaba, bu ikiliyi bağlayamıyorum derken güç bağlantısını mı yapamıyorsunuz? PSU dan yeterince PCIe 8-Pin güç kablosu çıkmadı mı?
1770556098
Şimdi baktım...
Ben sesten filan rahatsız oluyorsun gibi anladım, yani Yavuz, Allah dan belanı filan aramıyorsan çokta dillendirme bu durumu :)) hayırlı olsun, güle güle...
Merhaba, ekran kartının masaüstünde veya youtube da filan video izlerken 50-55 derece de gezmesi çok da anormal değil. Kafaya takılacak bir durum yok bence...