İleride de bu SATA'yı kullanma ihtimalim var. Ondan dolayı eğer M2 alırsam 2TB gibi depolamaya sahiplerinden almayı planlamıştım.
Kioxia ve diğerleri nasıl...
Halihazırda anakartıma takılı bir adet M2 SSD'ye sahibim. 500 GB depolama yetersiz geldiği için ek depolamaya alacağım. Anakartımdan dolayı çift SSD...
Kesinlikle almayın. Kronik dip ses sorunu var mikrofonunda. 2 Kere aldım ikisinde de aynı sorunu yaşadım. Alan varsa iade etmeyi bile düşünebilir.
İlk...
Çok teşekürler. Şu anda ödeyeceğim fiyatlar bu biçimde. İçlerinden birine karar vereceğiz artık :(
G7 Pro YD 2880
Cyclone 2 YD 2130
Cyclone 2 TR 2770...
Supernova daha da ucuza geliyormuş! Ama dediğin gibi sanırım özellikler bakımından bataryası daha yüksek olsa da charging dock + mekanik tuşlardan Cyc2...
Ne gibi bir mail atacağım ve mail neye yarayacak ? Ekstra vergi çıkma gibi bir durumu olur mu ki gümrükten geçerken ? Şu anda elimde olan kampanyalarla
G7...
Kesin değil fakat ikinci el ileride yine 1800TL civarına 2. kolu alırım para biriktirip :giggle:
Benim için önemli olan şu anda Cyclone2 ile 9. Nesil Xbox...
Şu anda ekstra teknolojik alet harcamaları da yapıyorum o yüzden +3000 TL ekleme gibi bir lüksüm yok. İleride Xbox alacağım kesin değil, şu anda ve en az 1...
2500TL'ye kadar bütçem var. Hepsiburada üzerinden kupon+parolapara kullanarak sıfır Xbox kolunu 2500 TL'ye alabiliyorum. Eğer sahibinden üzerinden satın...
Gamesir kendi sitesinden Cyclone 2 gamepad alacağım. Ürünün fiyatı $50,40. Sizce gümrükten geçer mi ? Bir sorun oluşur mu ? Türk tokatçılarından 3000TL'ye...