PNY sanırım tepe model olan? (VCG508016TFXXPB1-O) kodu doğru gibi ama foto yanlış? Ya da rgbsiz hali. Bilmiyorum 😂 PNY daha iyi olabilir, fiyat farkına...
Gaming trio muhtemelen en iyisi, ses olarak da, aero oc pek takip etmedim, başka kartlar için bakarken de hiç test sonuçlarını görmedim ama Gigabyte'ın...
DeepCool olan iyidir, ancak akvaryum istiyorsan, Warcry olsun ama fazla kalite bekleme, akvaryum hava akışı towerlara göre kötüdür, üstüne premium markalı...
Alınır idare eder, fazla beyaz seçenek yok zaten, Asus Prime beyaz 39, msi gaming trio 40k. 30k ya Ultra W OC iyidir. Fanlar ringli olmalarından dolayı...
Valla hiç sessiz değilde razer blackwidow v4 4k idi. Green switch. Şimdi 5k oldu ama belki 4k satan yerler vardır, onun dışında olsa olsa corsair klavye...
Yani normal günlük işlerde bir şey olmaz da belki bazı oyunlarda veya strest testleri, blenders/renders fln ne işlemci gücünü tam kullanımda sorun olabilir...
HDR zevkli tabi, oyunlarda HDR daha iyi olduğu kesin gibi bir şey bence, ancak tabi hdr destekleyen monitör yok ve bir şekilde açıyorsanız, anlamı olmaz.
Aynı olay hocam. Bios'dan USB'yi ilk sıraya alacaksın, sonra restart, restarttan sonra sana diskler gösterilecek orada hepsini siliyorsun, windows fln...