Değerli dostlarım satın aldığımız ve inceleme için temin ettiğimiz bir iki defa kullanıp kenara kaldırdığımız ürünlerin boş boş yatmasın diye ve yine yoğun...
Doğru hocam. Siz fanları aşağıya takmayı mı kastediyordunuz? Ben radyatöre 3 fan daha takıp 6 fanlı yapıcaksınız sandım. Aşağıya reverse, gözüktüğü için...
Yani üstüne de düz koyabilirsin, sonuçta kasaya yukardan bakınca mesh olsa bile tam görmüyorsun, önemli olan rgb olup oradan ışık yayması kannımca, Hala...
Geçilir hocam, hoş durmasını da istiyorsunuz, olur. Sadece Thermalright ürünlerini çok net bilmiyorum kaynak bulmakta bence zor, çoğu sponsor ama üç aşağı...
24 bine pushlanır. Aio işi biraz hileli. Sen kasıtlı olarak %100 pumpa ve fanda çalıştırmazsan, başta çok puan kaybediyor. Yoksa 360mm evet kapasite olarak...
Evet o yüzden soruyorum çekilen ve provizyon'da olan bir para yok. Kayıtlı 3-4 kart daha vardı onlardan da çekmemiş. Zaten seçili kart limiti 0 olandı. Onda...
sjsjsj o durumda iptal etmemek lazım hocam. Ben ikinci kez sipariş veriyorum. Kasa aldım, ikinci sipariş verdiğim kasa geleli 5 gün oldu diğer ortada yok...