Evet o yüzden soruyorum çekilen ve provizyon'da olan bir para yok. Kayıtlı 3-4 kart daha vardı onlardan da çekmemiş. Zaten seçili kart limiti 0 olandı. Onda...
sjsjsj o durumda iptal etmemek lazım hocam. Ben ikinci kez sipariş veriyorum. Kasa aldım, ikinci sipariş verdiğim kasa geleli 5 gün oldu diğer ortada yok...
5k ya 500, 10bine 1000, 15bine 1500, oranını korumalılar. Niye yarın 1k geliyorsa 750 kullanayım. Tabi 250 TL de belki bu noktada büyük para değil. Ancak...
Thermalright düşün o zaman, açıkçası çok çok reklamı sponsoru var, performansı çok iyi olmasa bile sana yetse yeter 9800x3d, 7800x3d'den daha az ısınıyor...
Skor kaç çıktı?
1773024503
Aga ne önerileceğini biliyorsun, öyle her marka bizim ülkeye giremiyor. Ben şimdi sana phanteks önersem bulabilecek misin?(Gerçi...
Şansızlık ya, bende msi 2060 gaming z yi termal macunu değiştirirken direk dıştaki backplate deki vida sıkıştı, böyle yaylı vidaydı, boku yedik dedim yağ...
Güzel kasa tek sorunu premium diye aldığın kasanın premium avantaj sunmaması, üst ve yanda braketler yok direk kasanın üstüne monta edeceksin. Kasanın i/o...