Ya da gaming trio üst seviye olmasına rağmen tepe model değil, belki Galax'ın beyaz Hall of Fame'i alırdım, o da zevke bağlı, bir de kıyaslamak lazım...
Yani şu an şöyle bakınca, 5080ler 65k, +10k model için verilir mi? verilir. Mecburen, çünkü sevmediğin kartı niye alasın. Ama sanırım ben bir delilik yapıp...
Valla değişikler knk, en kral psikolog gelse açıklamaya çalışsa bir kısmını tutturur ama diğer kısmıyla çelişir. İlk birkaç ay sevgiliyle belki bir kaç...
Bazıları fiyat olarak demiş, evet zamanında bende sanırım 500 veya 1k'ye mediamarktan almışımdır. 2018 yılı fln fiyatları bilmiyorum, o zaman PC lerden pek...
Yani sorunsuz bir tecrübem yok ama daha çok benim halt etmelerim yüzünden oluyor. O yüzden benimde sorunum yok diyebilirim.
1768343995
He gıcık kaptığım var...
Yani içinde bir şey var diyor, ara sıra oluyor da nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum :ROFLMAO: sildikten sonra kapatıp açma veya hdd yi yeniden bağlamak...
Bende okula giderken çok kötü yoldan geçiyorum, köy, çiftçilik olan yerde, dağ yolu. Bugün temizdi, yarın da son bir sınav var ve başka kampüs de sonra 15...