SSD gerçekten etkiliyor, yazma hızı ama benimde 1k mbsn netim var, 600-700mb/sn de iniyor, ara sıra daha fazlasını görmüşümdür de anlık değerler pek önemli...
Naruto'nun konuşmaları da sıksa da önemli bilgiler olabiliyordu. En basitinden (hala bilmeyen insanlarla karşılaşıyorum, örneğin tüm seriyi izledim diyen...
eskiden hala orjinalli olan bazen komik olan cringe kısımları geçmek için x2 çok tatlı. Skip atıyorum hatta. Ztn anime süreleri azalmış mı ne, sanki bir...
Arkadaşın fotoyu gördüm, kablolar bir tık ezilmiş gibi, sende ezebilirsin. Ancak ben önermem şundan; ben bu hydroshift de en öndeki boruyu tutan aparatı...
Yaptım ama yapana kadar terler gitti 1-2 defa sökmek zorunda kaldım ilk sökme sebebim cpu kablosunu takmamıştım ikinciye de düzeltme amacıyla söktüm bu...
Radyatörü biraz daha öne kaydırarak, arkada boşluk kalmıyor mu? Kablo anakartın heatsinkin üstünden geçecek, anakartın gümüş kısmının üstünden.
1784672371...
Mag Tomahawk ile fln pek farkı yok, görsel için alınabilir veya her şeyin en iyisi ile build yapıcam diyorsanız. Şahsen tomahawk 20k fln ise carbon alırım...
Ben razer basilisk v3 kullanıyorum 5 yıl oldu. Daha yeni scrollun üstündeki lastiğin altındaki yapıştırıcı tutmayı bıraktı, siyah lastik sağ sola oynuyor...
İyi fiyatmış kasanın durumu da iyi duruyor, siyah olduğu için belli de olmayabilir, gerçi boya kavladığı zaman altındaki demiri görebilirsin ama fotodan...