TL fan için sormuştum. Hypervision pahalı ya şu an, Lian Li hala bir tık daha pahalı ama Hypervision da ki ekrandan daha iyi ekranı var diye düşünüyorum ve...
Uzun zamandır farklı farklı yerlerde calısmaktan sürekli boşa kürek çekiyor hissiyatındaydım. artık biraz daha kurumsal ve kayda değer bir şeyler yapmalıyım...
Arkadaşların dediğin göre konu iyi gibi, böyle birkaç düşük bütçeli yapımlar var, özellikle komedi olanlar. Güzel noktaları olabiliyor. Benim için, genele...
sıfır bir denen dizininde oynayan oyuncularında yönetmeninde çizeninde… koca bir nesli böyle sacma sapan dizilerle kekoluğa tas kafalığa bomboş tip olmayı...
En büyük FPS farkı ekran kartı yapar. Sonra işlemci, onun için ilk anakart sonra cpu + ram. Sonra monitör değiştirebilirsin.
1791188834
Ekran kartından...
Aeronaut düşük model, kryonaut çok iyi mx4'den iyidir, mx6'dan bir tık iyiydi ama daha sonra mx6'nın formülünü değiştirdiler bir garip oldu sevmiyorum...
Kendi oto yapıyor, evet. Manuel de başlatılabiliyor.
Sıkışmış piksel uygulamalar var, düzelen de var, düzelmeyen de. Kesin çözüm değil.
Değişim/garanti...
Zaten alma o fiyatı, o neymiş 3k dolar monitör mü olur. 5090 fiyatı gibi bir şey. 9070xt almazdın, 5090 alırdın, monitörüde 4k çekerdin, bu konu açılmazdı sjsj