Ekran kartına veya işlemciye bakmadım, karar aşamasındaysa ikisi de aynıdır diye ve evet ASUS öneriyorum. Başka yolu mu var? Birkaç ay sonra anakart pert...
Ya kablo tam takılı değil ya da yeterli değil. Bana ikinci durum çok zor gibi geliyor 850w yeter ki bence 750w da yeter.
1784892558
xD psu 750w çıktı. Tam...
TUF öneririm, Nitro fln diğer ürünlerde özellikler ASUS'a göre iyi olabiliyor atıyorum bir +500gb SSD daha ama ASUS'un kasası daha güven veriyor ve anakart...
SSD gerçekten etkiliyor, yazma hızı ama benimde 1k mbsn netim var, 600-700mb/sn de iniyor, ara sıra daha fazlasını görmüşümdür de anlık değerler pek önemli...
Naruto'nun konuşmaları da sıksa da önemli bilgiler olabiliyordu. En basitinden (hala bilmeyen insanlarla karşılaşıyorum, örneğin tüm seriyi izledim diyen...
eskiden hala orjinalli olan bazen komik olan cringe kısımları geçmek için x2 çok tatlı. Skip atıyorum hatta. Ztn anime süreleri azalmış mı ne, sanki bir...
Arkadaşın fotoyu gördüm, kablolar bir tık ezilmiş gibi, sende ezebilirsin. Ancak ben önermem şundan; ben bu hydroshift de en öndeki boruyu tutan aparatı...
Yaptım ama yapana kadar terler gitti 1-2 defa sökmek zorunda kaldım ilk sökme sebebim cpu kablosunu takmamıştım ikinciye de düzeltme amacıyla söktüm bu...