Boşver gereksiz kalori, burada artık fırsatlardan daha çok fitness, kilo verme, kas antremanları hakkında konuşuluyor😂 yalında fitnessarşivi oluruz. Ya da...
Eline sağlık sağolasın ama gerçekten önemli değil. Söylediğin muhabbette test edilmiş bir şey değil öngörü sadece. İftiranın yakışanı vardır ya bu tam o iş...
Sorun değil hocam, üstüme alınmadım. Zaten kaynak sormanız çok doğal ve doğru bir şey. Bulursam atacağım, geçmişe bir göz gezdirdim de göremedim. PC de...
Bilmem ki, bende haftaya birkaç kez. Makine ne düşünür bilemiyorum. Mantıklı bir şey olsa kimse hileden veya sistemden yakınmazdı. Her şeyi düşünmek lazım😂
Diğer konuyu okuyunca, güven faktörünü hatırladım, görünüşü göre 200 dolar gibi bir şey harcadıysan steam hesabına banlanmıyormuşun. Bir takım kişiler...
Çılgınca değil mi? Pcie 5 neredeyse ucuz kalmış😂 2TB 990 pro 7k idi, 40k me yav. Direk laptop parası 4050 veya belki 5050 zoraki, 1 tb veya 500gb ssd, 16 gb...
Bende Samsung var, valla bez fln da çıkmadı. Islak mendil veya sarı bez veya mikrofiber bez, ne bulursam o an onla siliyorum. Sonra peçetenin yumuşak...