Evet bak bunu eklemeyi unuttum mesela Pro kurdunuz lisansınız var aktifleşti daha sonra ufak bir betik yaması ile anında sistemde yazan Pro sürümü İot...
LTSC IOT'ye gelen güncellemeleri consumer windows 10 proya kuramaman için bir sebep yok. aynı şekilde windows server 2008 r2 için yayınlanan güvenlik...
Esu'nun anlamını zaten yukarda belirttim. Güvenlik güncelmesi diye !
2028e kadar paralı tsforge yaması ve dahada çıkacak yamalar ile 2032ye kadar normal...
Windows 7 2008de çıktı 2009da kullnımdaydı steam 2021de falan sonlandırdı desteği.
Kimi için Win10 bugün kimi için 2 yıl kimi için 5yıl sonra bitcektir...
Windows2000den beri kullnıyorum WinXP bile 2009 yerine 2014te bitti ise Windows10 sanıyorum 2035 gibi anca biter.
Windows 10 esu desteği ile en önemli...
GTA Ankara City V1
Herkese tekrardan Selamlar, Haziranda BETA Sürümünü çıkardığım GTA Ankara City'nin V1 Sürümünü güzel bir çalışmamın sonucunda bitirdim...
Ben aldım ekranı bozuldu garantiye girmez dediler para istediler bende vermedim.
Ekranlarında sorun olmasa fena değil ama statik elektriklenme çok oluyor bu...
Açıkcasu ben ucuz hesaplardan alıp steamdan GOGtan oynuyorum onun dışında birrde Türkçe yamaya HAYATTA para vermem ki zaten ingilizcemde iyidir. Aylık...
Bu tarz çeviri yapanlarda şunu anlayamıyorum reklam yapacağız diye Launcher dedikleri şeyi yapıyorlar güvenilirde gözükmüyor. İçine ne koydukları belli...