Sa,
(Umarım Fiyatlandırma Hatası nedir)
Forumda bir arkadaş için PSU’lara bakınırıken Fark ettim Bu Fiyata Bedava Tier List’de A / High-End Yani en üst...
Thermal pad 1mm 6w/mk lik alın. Thermal putty de lazım olabilir ancak termal pad i ölçüsünde kesip üst üste koyarsanız daha kalın olması istenilen yerde de...
Hocam hiç önermem. Her iki kartı da kullandım. Rx 580 çok ısınan ve fanı sesli çalışan bir kart. Kasa içi sıcaklığı lüzumsuz arttırır.
Performans farkı...
Sıklıkla fan tamiri yapmış biri olarak, o fan tamir olmaz. Değişmesi gerekir dersem şaşırmayın. Dinamik yük etkisinde bir parçadan bahsediyoruz. Statik...
Hocam altın düştü, Google ram ihtiyacını azaltan yapay zeka yaptı ve Ram üreten şirketler zarar etti vs vs vatan olmasa başka şirketler de yapardı. Vatan...
Masaüstünde sağ tıklayıp yeni kısayol oluştur ve o kısayola bu kodu yapıştır.
C:\Windows\System32\shutdown.exe /s /t 0
çalışmazsa bu:
shutdown.exe /s /t...
Ryzen 5 5600 ğ tercih etmelisin ama intel de alsan o bahsettiğin anakart iyi değil. Anakart için Giriş seviye donanım nasıl geldiyse öyle kullanılır. Aşırı...
Hocam sonuçların donanımınla uyumlu olduğundan kendini kasmana gerek yok. Bırak öyle kalsın.
1774955648
Ama uğraşırım dersen bu yola basvurabilirsin ...
O zaman bir şey yapma hocam
Monitörünüz "G-Sync Compatible" sertifikasına sahipse, Nvidia Denetim Masası üzerinden G-Sync ayarını aktif etmelisiniz.
Bunun...
İşlemcin 18mb belleğe sahip. Valorand yuksek onbelleki islemcilerde daha performanslı çalışır. Mesela Ryzen 5 3600 32mb ön bellege sahip eski nesil olmasına...