Ben olsam hardware monitor de ısı değerlerine bakardım yukte ve bosta, sonra baslata sağ tıkla olay görüntüleyicisi, windows,günlükleri, sistem, geçerli...
Ben şahsen düzenli bakım yapmama rağmen birkaç ayda bir aldığım disk imajını geri yüklüyorum ve taze taze kullanıyorum problemsiz. Bahsettiğiniz türden...
termal padleri değiştirmezsen bakım bir işe yaramaz üstad. Anakart mofsetleri üzerindeki termal padleri bile 2 senede bir değiştirmek lazım. Yükte hardware...
Hocam arctic mx4 veya mx7 macun al. En az 6w/m k lık termal pad al 1mm lik
Kartı dikkatlice sök. Termal padleri söküp at. yenilerini makasla keserek koy...
Güzel soru. Aslında 128 bit kart önermem ama ben olsam fiyatları takip eder 5060 ya da 5060 ti ikinci el bulmaya çalışırdım. 5060ti 16gb ı 14-15 bin...
1,5 mm² kablo, 1000 Watt (yaklaşık 4,5 Amper) yük için fazlasıyla yeterlidir. Bu kablo kesiti, standart olarak 16 Amper akıma (yaklaşık 3500 Watt) kadar...
Ramleri komple sök öyle aç bekle biraz. Sonra bir adet ram tak ikinci ya da 3. slota. Tekrar boot et. Ram slotlarını değiştir ve tek ram kullanarak dene.