Benimde demek istedigim farklıydı. Hani sizin özelinizde değil de bu forumdakiler var yok 9070xt ye yok 5070ti a oc yapılınca 5080 i yakalıyor vs vs sanki...
Evet biliyorum. Benim demek istediğim 5070Ti 2K kartı olmadığı. Arada devasa bir fark yok stok haldeki fark bile ciddi değil ve OC ile çok azaltılabiliyor...
Zaten dlss açmadan oyun oynanmaz bu devirde hiç kullanmadıgınız için bilmiyor olanilirsiniz. Dlss native den daha yii görüntü veriyor artık. O isler eskide...
Ya sen kimsin de benim bilgimi sorguluyosun herkes sen mi forumda yasayacak kudurma fazla. 200 e cıkarıyomusta cpu deniyomus vaaay oha oc ye bak. Hayatında...
Sen cok biliyorsun ya pardon bizim essekliğimiz. Mübalağaya basvurdum senin gibi sana göre mangal ya asrocklar.
1 Seneden daha önce ilk fix i attılar zaten...
Delinin birisi yarım yamalak ingilizcesi ve yüzeysel okuryazarlığı ile reddit'de bir post görüyor; sonra "esraklar yanayii, alev alaayii, işlemcin öleeyiii"...
Ya sen ne anlatıyorsun gözünü seveyim bisey bildigin yok konusma bari ya paragraf yazmıs bir de. Kaç senenin olayı düzeleli yıllar oldu. Muhtemelen senin...
Baktım da biraz gta vice city ile alakası kalmamıski oyunun. Yürüyüs sekli bile değismis vice citynin ikonikliğini almis gibi biraz. Kişisel görüsüm kisiden...