Eyvallah hocam sade benimde hoşuma gidiyor. Hocam pc ve monitör kabloları için annemden caldıgım metal banyo sepetini kullanıyorum 3lü priz de o sepetin...
Hocam yeni bitirebildim masayı örnek görüntü için şöyle atayım yukarıdan aşağıya en sarı renk, orta renk, ve en beyaz renk. Kameram kötü olabilir renkler...
Ergoflexi aldım kullanıyorum 1k ya alabilecegin daha mantıklı çok az sey var. Ailende amazondan hic alısveris yapmamıs biri varsa onun telefonuyla al 250 tl...
Ya kral ben seni anlıyorumda konuyla alakası yokki bu islerin karıstırdılar sende pastanın çileği gibi oldun. Adam 2 5070 modeli atıp hangisi daha iyi diye...
Adam 2adet 5070 modeli atıp hangisi daha iyi diye sormuş? Gözlüğünüzü takmadan mı okuyosunuz yoksa okumadan mı geciyosunuz. Niye konu açmasın bunun için
olum yorumlardakiler delirmiş bi insan nvidia diyorsa illa sizce oyun için mi diyor ne kadar saçma yorum yapıyonuz ya 2. el olmasın şirkete gider göstercem...
Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış diye bir söz var.. Türkiye adamların umrunda olsa zaten Türkçe dil desteği koyarlardı. Adamlar senin benim almamı...