YEterli yeterli zaten bir problem yokta demek istedigimi anlatamadım neyse ilerlemenin zararı olmaz bu yokda devam et illaki yarın birgün ekmeğiniyersin
Bu bütçede alacagın tüm mekanik klavyeler ses çıkaracak. Membran kullanırım sorun olmaz diyorsan apex 3 tkl önerebilirim. 5 6 tane mekanik klavyem olmasına...
Dediğim gibi fikir danışmak için yapılırsa bu proje yürür. Dilekçe veya resmi kurumlarda kullanmak için yazı vermesi ne kadar hoş olur bilemem. Bence ai ı...
Salimcigim ihtar yemek istemiyorum akşam akşam agzımı bozma dostum çip aynı boardda farklılıklar yaşanıyor. Ki bioslarda farklı oluyor amd kartlardaki asıl...
kanka bilmiyorum ya çocukluktan beri hayatta sevdigim nadir şeylerden birinden soğutma noktasına getirdi bu marka beni. Nvidia muadili 3x fiyatta olsa gidip...
Hocam şimdi heves kırmış gibi olmayayayım ama hiçbir mahkeme ai metin kabul etmez ki biliyorsunuz günümüzde metinlerin ai dan yazılıp yazılmadıgını anlamak...
Şimdi masaya konuyu yatırcaz ama fanboylar aglayacak. Piyasa payı %4 olan bir şirketin ürünlerinde çıkan sorunlardan dolayı açılan konuların sayısı nasıl...
Ben her zaman hep performansı ön planda tuttum. kendi kendime dedim 33 e 9070xt alırım 45 e 5070ti yerine. Hatta çevremede 9070 xt çok makul tam fiyat...
TR dışında amd ekran kartı fanboyu olan başka ülke yok. Yıllardır amd'nin driver sorunları devam ediyor ve etmeye de devam edecek gibi. Senin adına cünkü...
Hem AMD hem DICE sorunlu, tembel. Hadi AMD zaten driver konusunda adı çıkmış firma yani yavaşlar lakin DICE sanırısın indie firma gibi ağırdan alıyor.
Bu...