Çok haklısınız fakat dediğinizin olabilmesi için mevcut çalıştığım işimden ayrılmam gerek ki ayrılamam başka iş bulamam çünkü ve burası aşırı yoğun çalışan...
Egerki acil nakit ihtiyaciniz yoksa satmayin derim. Sistem almasi simdi dahada zorlastı. 1 2 yil daha boyle devam edebilir belkide. Kenarda dursa bile zarar...
Hocam tahmin edebiliyorum bahsettiğin kişiler her yerdeler özellikle bilgisayarcılar bunu çok yapıyor. Dediğin gibi baktım çok fazla saçma sapan teklifler...
Hocam sadece kasan 44-45K eder ama sen kasayı 45'e ilana atınca ölücüler akbaba sürüsü gibi toplanıp 30-35 civarı tekliflerle gelecektir. Alıp 45'e satmak...
Hocam çok teşekkür ederim ilgin ve dönüşün için. Bir taraftan sarı sitede araştırma yapıyorum zaten fakat tecrübeli ve piyasaya hakim arkadaşlara daha çok...
Hocam merhaba güncel olarak 30k 2.el sistem bakıyorum sizin sisteme benzer sistemlere de çok baktım minimum 40-45k ve üzeri diye düşünüyorum.Üstü fiyattaki...
Arkadaşlar herkese merhaba;
İş ve hayat yoğunluğum çok fazla arttığı için artık PC açabilecek durumda değilim zaten 1 aydır PC'nin düğmesine basmadım bile...
Al geç takılma böyle konulara her iPhonede bi kusur bulunur, herkes Apple'ye sallamak için maşallah cok güzel testlere sokuyorlar :D Bende şuan 15 PRO var...
Yani sonuç itibariyle o zamanki skinlerin VP'si daha düşüktü şu an daha yüksektir ve Hawk bunu düşünerek verdiği hediyeyi de artırmış olabilir 200-250 VP...
Ahahaha valla ben de daha çok bekliyordum ama bu çıktı zaten valoyu falan sallayalı yıl oldu akıl ve ruh sağlığın için bırak kardeşim böyle oyunları :D