Yaşın genç, yapman gereken sorumluluklar artıyor, mezuna kalmışsın bir de, derslerine, sınavlarına odaklan, iş hayatına atıldığın zaman şuan ki hayatın...
Alım gücü açısından azalan bir grafik gösterdiğimiz için yaşıyorsun bunları bir şeyi alım zamanın geçtikçe alma ihtimalin düşüyor. Diyebileceğim bir şey yok...
Ya bir iki ilan gördüm diye yükselmedim bütün ilanlar ateş pahası yani üstüne benim ailemin maddi destek olarak üstüne fazla yüklenmemek için hammalık...
Kerem merhaba dostum 26 yaşındayım hatta 27'ye giricem Nisan'da ben de görece daha hafif ama benzer savaşlar içerisindeyim. Maalesef yaşadığın ülkenin...
Bu bilgisayar fiyatları sıfır fiyatı gibi satanlar ne yaşıyor ? Ben gece 3 4 kalkıp işe gidiyorum bak sırf güzel bir sistem alayım diye böyle bir düzen yok...
Fortnite hiç oynamadım kral o tarz tap sayısının çok fazla olduğu bir oyun oynamadım ondan dolayı o sizin tecrübeniz bir şey diyemem. Alternatif olarak daha...
babus bu scyroxun 75lik klavyesi olsa bu arkadasa direkt onerirdim cok iyi klavye ya dediğn konuda aynen herkes intel arc kart alma soyle kotu boyle kotu...
Hocam seni anladım kötü bir deneyim yaşamışsın Wraith'in bu konuda ürününün arkasında durması gerekirdi fakat durmamışlar. Benim buna zaten lafım yok fakat...
Başkan tam olarak problem nedir w75 ile ilgili? Ben kullanıyorum 1.5 yıldır 1 tane problemi olmadı. Satıcı sitenin müşteri ve ürün desteği farklı bir...
AM4 teknolojisine sahip bir RAM fiyat AM5 teknolojisine sahip bir RAM fiyatını etkiler mi? Etkilese bile çok minimal. Muhtemelen biz hissetmeyiz bile o...