Fortnite hiç oynamadım kral o tarz tap sayısının çok fazla olduğu bir oyun oynamadım ondan dolayı o sizin tecrübeniz bir şey diyemem. Alternatif olarak daha...
babus bu scyroxun 75lik klavyesi olsa bu arkadasa direkt onerirdim cok iyi klavye ya dediğn konuda aynen herkes intel arc kart alma soyle kotu boyle kotu...
Hocam seni anladım kötü bir deneyim yaşamışsın Wraith'in bu konuda ürününün arkasında durması gerekirdi fakat durmamışlar. Benim buna zaten lafım yok fakat...
Başkan tam olarak problem nedir w75 ile ilgili? Ben kullanıyorum 1.5 yıldır 1 tane problemi olmadı. Satıcı sitenin müşteri ve ürün desteği farklı bir...
AM4 teknolojisine sahip bir RAM fiyat AM5 teknolojisine sahip bir RAM fiyatını etkiler mi? Etkilese bile çok minimal. Muhtemelen biz hissetmeyiz bile o...
Ram fiyatları düşer mi sizce bu haberin doğruluğu nedir işinin ehli forumdaşlar cevaplarsa bi beyin fırtınası yaparsa sevinirim iyi forumlar.haber kaynağı:
Son 1 haftadır neredeyse her sayfaya girişimde 404 error sorunu yaşadım. Öncelikle uzun bir süre sayfa yükleniyor sonrasında hataya düşüyor. Sayfayı...
Dostlarım biz teknik ekip olarak forumda hiç çökme sorunu yaşamıyoruz. Ama bazı şikayetler de tektük gelmiyor değil operatör kaynaklı mı yoksa bizde mi bir...
Dediğiniz gibi fiyatlar çok uçtu pek imkan yok gibi 32ye
1770125635
Böyle diyince cok mantıklı geldi aslında 7500f diğerinin yarı fiyatı zaten. Bende...
Tamamdır hocam teşekkürler.
1770121837
Anladım hocam bu kasa ve psuyu ds burada açılan bir konudan görmüştüm zaten ondan ekledim teşekkürler
1770121922...
Hocam anladığım kadarıyla 7500F ve 7500x3D arasındaki en bariz fark ön bellek farkı. 7500f 32 MB iken 7500x3D 96 MB ön belleğe sahip bu da performans farkı...
Tamamdır hocam psuyu senin dediğin gibi yapayım o zaman
1770117482
Hocam böyle diyince 2kda mantıklı geldi o zaman bütçeyi biraz zorlayıp 2k alayım zaten...