Mosfet Gate'ler görseldeki ufak trafo ile sürülüyor pwm kontrolcü yanması zayıf bir ihtimal daha çok mosfet kısa devreye düşmüş olması olası .
1770490324...
Belli değil. PWM katı komple gitmişte olabilir. DC katı ondan bağımsız olduğundan onda sorun olacağını sanmam. Mümkünse ölçüm yapılması gerek. Tamir edecek...
O direncin neye bağlı olduğuna bakmak lazım. Dejarj direnci olabilir gibi duruyor ama hiç o kadar büyük bir deşarj direnci görmedim. Besleme direncide...
Ne olduda bu hale geldi? Yüksek votlaj mı? Eğer o direnç patladıysa muhtemelen başka bileşenlerede sıçramıştır. Zincirleme etki oluşturuyor çoğu zaman...
Ben zaten oyun ağırlıklı oc yaptım Tekli çekirdek scorunu en verimli halde en yüksek ne yapabilirim diye sonuç böyle çıktı gayet memnunum.
Şu tabloya...
Genelde 1.2V - 1.3V civarı çalışıyor aslında. 180W çekti test boyunca. Tabii bir de anakart yüzünden thottle yiyor işlemci. Soğutucuda dahil buna. 52...
Çoğu bayağı kötü PSU'ya sahip.
Hawk'ı bilmiyorum.
Bitfenix Bpab-N ile geliyor. Muntazam bir güç kaynağı değil. O kadar para vermezdim şahsen.
Xigmatek...
Sitelerde anormal fiyatlara satıyorlar ya. Dolaptan bakabilirsin veya benim gibi bit pazarlarından alabilirsin. Çok güzel figürleri ve tabloları çok uyguna...
Çokluda ne kadar hocam? Bu arada İntel işlemciler zaten render gibi konularda iyi. Oyunlarda o kadar iyi değil. Özellikle L3 önbellekten kaybediyor çoğu...
Hayır, koruma değil. Topoloji. Voltajı Double forward'da ki gibi duty cycle ile arttırmak yerine frekans ile arttırıp azaltıyor. Bu yüzden zaten CW daha çok...