ASUS TUF komple japon değil. CapXon, Elite ve Rubycon karışık kullanılıyor. Evet, Elite azınlık olabilir ama varlar mı varlar. CapXon polimer olduğundan pek...
Bildiğiniz üzere 30 Euro olan muafiyet sınırının tamamen kaldırılacağına dair karar alınmıştı. Vatandaşlar tweet atarak seslerini duyurdu ve Hürriyet...
Böyle bir durumda yok. Çoğu durumda sıcaklık değerleri sabit kalır yalnızca değiştirilirse fan eğrisi sertleştirilir. Neredeyse her güç kaynağının çalışma...
Coil whine şansa bir olay. PSU'ya özgü bir durum değil. Her güç kaynağında çıkma şansı var.
Tuf ve RM-e o fiyata berbat bir modeller. Ayrıca öyle bir...
Öncelikle komiklik, şaklabanlık yapacak arkadaşlar konumdan uzaklaşırsa sevinirim. Herkes yeav ben yazsam ne olacağ loo kafasında olursa zaten aynı tas aynı...
Segotep bilindik bir üretici nispeten. KinPower, GuangHaiDianZi, Yijian, Soeyi gibi üreticiler biraz daha o tanıma giriyor.
1767997884
Bir süre idare...
https://www.segotep.com/EN/home/product?id=430
Bilgi var. Sorun o değil zaten. Segotep PSU dünyasında iyi bir üretici değil. 10 tane ürettiği üniteden 6...
Bronz sertifikalı lakin iyi bir güç kaynağı değil. Kasanın içinde Segotep BN650 olması lazım. Platform milattan kalma, iç bileşenler vasatın altında. Grup...
Intel yıllardır sorun yaşadığı üretim bandı sorunun çözmeye çok yaklaşmış gibi görünüyor. İntel çok uzun süredir geliştirmeye çalıştığı 18A üretim bandından...