Motor ile hem kirmizi da gecis hem de ayna olmamasindan ceza yiyip, stajyer surucu oldugun icin de ehliyetinin iptal olmasini anladim ama araba ehliyetinin...
Sadece bu duruma bağlı değil ki kimdi unuttum bizler oyunu almıyoruz aslında bir nevi kiralıyor gibiyiz buna benzer bir şey demişti sanırım (ünlü bir oyun...
Hocam ben de öyle düşünüyorum aslında. Yani hükümet bu platformlara sözünü geçirdiği sürece ve vergisini aldığı sürece bir problem olacağını sanmıyorum...
Ben kapatabileceklerine inanmıyorum, ülkede ciddi bir para dönüyor donanımdan. Ne olacak bütün firmaları batıracaklar mı? Bizi sevdiklerine değil de şirket...
Benimle aynı durumda olan var mı? Normal şartlarda maddi durumum yettiği sürece her türlü oyunu özellikle Steam'den almaya çalışırım. Çok büyük bir fiyat...
Adam akıllı oyun çıkmıyor ki çıksa da grafikler patates çoğunun. 12 GB geçtim 8GB VRAM kullanan bir oyun bile 40 yılda bir çıkıyor. Çok kafaya takılacak bir...
Apartman olarak imza toplayıp başvurursanız hızlanıyor bu süreçler vesaire diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum. Tek kişi istedi diye getirmiyorlar genelde.
6000 serisi çıksa ne olacak adam akıllı oyun çıkmıyor ki. Çıksa da grafik olarak ekran kartlarını zorlayacak oyun çıkmıyor. 2025 yılında çıkıp da 2000-3000...