Ya arkadaş Beşiktaş maçını izlemek için aldım da zaten haftada bir tane maç oluyor bir haftalık üyelik vermenin mantığı ne yani ben şimdi izledim maçı bir...
Genelde oyun oynarken yan monitorden bir sey izlemem ama bazi chill oyunlarda (fm26, balatro vs.) yan monitorden youtube videosu veya canli mac yayini...
bunda tv izleniyor mu izlemek icin ne gerekiyor? bizim uydudan kablo ile bagli ama sikinti var sanirim kabloda veya uyduda hep karincali bazi kanallar...
Hepsi powersupply'den gelen kablo değil onların anakarta takman gereken 3 kablo var max 4 aşağıdaki görselde olan kabloları takacaksın. CPU yazanlar ekran...
Curve optimizer yapıp her çekirdeğe ayrı voltaj değeri atayabilirsiniz düz uv yaparsanız sıcaklığını düşer fakat aynı şekilde performansınızda düşer curve...
🎮 Uzun süredir üzerinde çalıştığım mobil oyun projem Gift Mob artık kapalı test aşamasında! 🌾
Tamamen kendi tasarladığım bu idle/farm türündeki oyunda...
Ryzen 5 7600 işlemcim ve ak400 digital hava soğutmam var.
Bios da pbo ayarları ile internetten gördüğüm birkaç ayar yapmıştım ve işlemci sıcaklığım 70°'yi...
2.5 km gidiş 2.5 km dönüş yani toplam gitmem gereken 5 km yol var. Normalde yürüyerek gidiyorum ama bir değişiklik olsun istiyorum. Bu yüzden elektrikli...