Yeni sistemimi topladım çok şükür, eski sistemden de bazı parçaları alıp yeni kasada kullandım(ssd+m2+ fanlar). Kalan parçaları satmak istiyorum.
Anakart...
tv de gerçek inceleme yok. çoğu reklam incelemesi. ama 1 aylık çalışma sonucunda tv işinide çözdüm. çözdüm derken, led tv olarak çözdüm. oled konusunda...
Yeni sistem kurdum. mevcut kasamdan da 5 adet fan vardı onları söktüm, uygun olanları yeni kasaya takmak istiyorum.
Yeni kasam Lian li 207 Argb.
Elimdeki...
Hayır hayır hayır dhnin de bu şekilde içinden geçtiniz. Hiç bir şekilde hiç bir ürün ve ya site için ana konu vs. diye bir şey olmamalı. Umarım burda buna...
düşünmek en kolayı gerçekleştirmek ise iyi bir okul için en zoru. siirtte hakkaride okumayacaksan, hatrı sayılır bir okul için se bu düşünce çooook erken...
siparişi verdim. 4 e kadar taksitte yapıyor du worlde ben 3 taksitle aldım. nasip hayırlısı. gerekirse bir de 1.5 k ya pivot ayak alırım. ama şuanki...
bilmediğim için soruyorum, görüntülerde sıklıkla görmeye başladık bu 2. ekran olayını. nedir ne işe yarar bilen varsa benide aydınlatır mı. hani kimisi...
samsung va paneller eminim güzeldir hatta sizin yazdığınız g65b modeline benzeyen;
https://www.epey.com/monitor/samsung-odyssey-g6-27-ls27bg650euxuf.html
bu...