Herkese Merhaba hedefim 2 yıllık elektrik okumak özel sektörde çalışmayacağım KPSS girip atanacağım o yüzden derslerinin yüksek olması da gerekmiyor şuan...
Yani makine biraz daha rahatmış çevremde okuyan bir akrabam var kendisinin okul ile bağı olmamasına rağmen bölümü uzatmadan bitirdi elektrik de böyle bir şey...
Elektrik alanında 500 civarında alım yapılıyor
Makine de ise 400 civarında çok fark yok aslında elektrik bölümü makineye göre nispeten daha zor diye duymuştum
Benim düşüncem tekniker ihtiyacı sürekli olur ha bir iki puan yukarı aşağı olabilir. Bir sorum daha olacak sizce makine okumak mı elektrik teknikerliği...
Teşekkür ederim Hocam yanlışımı düzelttiğiniz için şuanlık hedefim üniversitede tekniker olmak hem mesaisi yok sabah geliyorsun akşam çıkıyorsun diğer...
Baktığım yerde böyle yazıyor hocam zaten elektrik de okusam makine de okusam Mekatronik de okusam tekniker olarak mezun oluyorsun bölüm farkı olmuyor benim...
Benim amacım kız değil Hocam arkadaşlarım ile etkinlik yapabileceğim yerler bir söz vardır ne kadar katılırsınız bilmem "anılar kafede oturup kahve içerek...
Herkese merhaba, amacım 2 yıllık makine okuyup KPSS'den atanmak amacım tatil kafasında 2 yıl okurken aynı zamanda tadını çıkarabileceğim bir şehirde okumak...
Bu konuyu neredeyse bir aydır açtığım için bilgilendirme amacı ile yazıyorum fikir değişikliğine gittim şuan tyt çalışıyorum amacım makine Teknikerliği...
Tamamdır abim Sağolasın aklımdaki çoğu soruyu cevaplamış oldun sınavdan sonra buraya yazacağım eğer bu seneki tyt ye kadar 80-85 nete çıkamazsam makine...