P

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• P
      ProteinTozu, 2 yıllık elektrik teknikerliği okumak? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Evet puanlar düşük 80 puan ile atanabilmek mümkün üniversite gibi bir yerde çalışmak içinde 85 yeterli olacaktır
    • P
      ProteinTozu, Eğitim kategorisinde 2 yıllık elektrik teknikerliği okumak? başlıklı bir konu açtı.
      Herkese Merhaba hedefim 2 yıllık elektrik okumak özel sektörde çalışmayacağım KPSS girip atanacağım o yüzden derslerinin yüksek olması da gerekmiyor şuan...
    • P
      ProteinTozu, Ön lisans makine okumak başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Yani makine biraz daha rahatmış çevremde okuyan bir akrabam var kendisinin okul ile bağı olmamasına rağmen bölümü uzatmadan bitirdi elektrik de böyle bir şey...
    • P
      Elektrik alanında 500 civarında alım yapılıyor Makine de ise 400 civarında çok fark yok aslında elektrik bölümü makineye göre nispeten daha zor diye duymuştum
    • P
      Benim düşüncem tekniker ihtiyacı sürekli olur ha bir iki puan yukarı aşağı olabilir. Bir sorum daha olacak sizce makine okumak mı elektrik teknikerliği...
    • P
      Teşekkür ederim Hocam yanlışımı düzelttiğiniz için şuanlık hedefim üniversitede tekniker olmak hem mesaisi yok sabah geliyorsun akşam çıkıyorsun diğer...
    • P
      Baktığım yerde böyle yazıyor hocam zaten elektrik de okusam makine de okusam Mekatronik de okusam tekniker olarak mezun oluyorsun bölüm farkı olmuyor benim...
      • 1000008988.webp
    • P
      Derslerin kolay olacağını ben de sanmıyorum bir Mühendisliğe göre nispeten daha kolaydır birkaç saatlik çalışma ile geçebileceğini düşünüyorum
    • P
      Benim amacım kız değil Hocam arkadaşlarım ile etkinlik yapabileceğim yerler bir söz vardır ne kadar katılırsınız bilmem "anılar kafede oturup kahve içerek...
    • P
      Birçok yerde var üniversiteler olabilir il sağlık müdürlükleri olabilir bu sene 75 puan ile bile atanan insanlar var
    • P
      Siz hangi bölümü önerirsiniz makine istememdeki neden ilgi alanım olduğu için
    • P
      ProteinTozu, Konu Dışı kategorisinde Ön lisans makine okumak başlıklı bir konu açtı.
      Herkese merhaba, amacım 2 yıllık makine okuyup KPSS'den atanmak amacım tatil kafasında 2 yıl okurken aynı zamanda tadını çıkarabileceğim bir şehirde okumak...
    • P
      ProteinTozu, Ortaöğretim KPSS sınavı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bu konuyu neredeyse bir aydır açtığım için bilgilendirme amacı ile yazıyorum fikir değişikliğine gittim şuan tyt çalışıyorum amacım makine Teknikerliği...
    • P
      ProteinTozu, Makine Mühendisliği okunur mu? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Tamamdır abim Sağolasın aklımdaki çoğu soruyu cevaplamış oldun sınavdan sonra buraya yazacağım eğer bu seneki tyt ye kadar 80-85 nete çıkamazsam makine...
    • P
      ProteinTozu, Makine Mühendisliği okunur mu? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Teşekkür ederim aklımda bulunacak
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,960
Üyeler
190,670
Son üye
emirsellisko