Benide arada bırakan oydu 16 fiyatı fazla geldi.
Yd cihazda açtığımda ne zaman açılacağı belli olmuyordu kendi kendine kapanabiliyordu belli bir süreliğine...
60 bine zorla çıktım hocam üstüne 20 bin daha bulup koyamam hayatta mecburen 16 soruyorum. 16'da sizin beğenmediğiniz eksik bir şey varmıdır özellikle...
İllede kamera diye tutturmuyorum ama bu kadar yüksek fiyatlar ile alacaksam kamerasınında güzel olmasını isterim çünkü bu güne kadar kullandığım bütün...
Hocam normalde samsung s24u istiyordum piyasada s24u yok şu anda 25u ve 26u modellerise çok pahalı olduğu için almıyorum iphone konusundada benim hiç bilgim...
Herkese selamlar İngilteredeni 2 bölge dışındaki bütün herkes ile ittifak olmayı başardım kalan Hamtunscire ve Wincestre bölümleri gelmiyor neden bilen...
İyi günler herkese Steamdan TEKKEN 7 veya Mortal Combat X'i oynayacağım. Ağırlıklı olarak offline oynayacağım ara ara online'larına girerim, internetten...
Oyunun sonundayım şu anda Lincoln'un şehri terketmesi veya kalıp ortaklarımızı öldürmesi gerekiyor bunlardan birini yaptıktan sonra Mafia 1&2 gibi oyun...