Normal değil ama artık ülkecek çok normal karşılıyoruz , uygun fiyatlı bişey bulunca hemen satın almak gerekiyor gün geçtikçe herşeyin fiyatı artıyor...
Alınır yada alınmaz kişi tercihi dandik markalarla uğraşmak istemediğimden az daha paraya kıyıp Asus aldım öncesinde casper , monster , hp bilgisayarlar...
Kesinlikle tavsiye ederim harika bir cihaz aktif olarak kullanıyorum ram'i 48 gb yaptım 990 pro ssd taktım canavar gibi çalışıyor
1740294410
3 fanlı bir...
Hocam Bence Alıcı ve satıcıyı koruyan bir sistem yapılabilir sadece türkiyede işe yaramaz Çünkü herkes bir birine saplama derdinde herkes 3 kağıtçı olmuş AB...
Ürün alırken filtreleme özelliğiyle ilimde varsa o satıcıdan almaya çalışıyorum yoksa eğer gözden çıkartabileceğim bir miktarsa yani yüksek fiyatlı değilse...
piyasada bulabileceğin en iyi vpn proton vpn, isviçreli bir şirket yönetiyor isviçre merkezli oldugu için isviçre hükümetinin gizlilik yasalarına tabii...
Geçen haftalarda bilgisayarımı satılığa koydum ama şu sebeplerden param güvende ilanı açmadım ;
1-Hem benden hem alıcıdan ciddi komisyon kesiyor
2-Tamamen...
Spor salonunda çalışmıyorum hocam Hataylıyım deprem sonrasında yakınlarımda salon bulamadığım için Calisthenics'e başladım Barfiks ,tuck front lever pull...