Ekran kartının ayna sacı uçları anakartın yeşil kenar çizgisi ile kasa sacı arasına girecek. Dışarıya çıkartmaya çalışıp takarsanız sol taraf sürekli havada...
Linux tarafı problemleriyle senin uğraştığın bir macOS'dir aslında. Linux kullanmak da güzel ama çoğu zaman beni delirttiği için hep windowsa dönmüşümdür yani
Her zaman aynı çok ince olduklarını düşünen hesapçılar. Arkadaş sıvı soğutma ile vermediğin sistemin görseline KOYMA sıvı soğutmalı görseli. Bir zahmet efor...
Bence açılı bakıştan dolayı sıkıntı olabilir.
Markanın (Tam hatırlamıyorum.) belki de aynı modelini geçen sene ciddi fiyat farkıyla (6000 civarıydı ama o...
Bence açılı bakıştan dolayı sıkıntı olabilir.
Markanın (Tam hatırlamıyorum.) belki de aynı modelini geçen sene ciddi fiyat farkıyla (6000 civarıydı ama o...
Selam, bu tarz bir sorun genelde crackli oyun indirirken oluyor. Oyunu kurarken bazı siteler, reklam yapmak için bilgisayarı her açtığında otomatik olarak...
bi fikrim yok bunun uyumlu olduğu setlerle alakalı, thrustmasterlar pahalı bir tık ve eski teknoloji kaldı artık moza pxn falan var da bunun gibi lisanslı...
Bu iş tamamen sizin merakınız ile alakalı hocam, bende TM T598 ve Pxn VD10 setleri var. PS üzerinden vr ile oynuyorum pc de simracing takılıyorum. Hevesiniz...