gayet normal panller her özelliği aynı anda desteklemiyo. bazı monitörlerde belli bi hz den sonra 10 bitten 8 bite düşüyo. bi yerden kısıp diğer yere vermen...
1.5 sene kullandım ve açıkça diyebilirim ki daha memnun kaldığım bi monitör olmadı şuan kullandığım da dahil olmak üzere. paneli kendisi üretmiyo gamepower...
s25 ultra kullanıyorum bende samsung watch 8 classic almayı düşünüyodum ama huawei gt5 aldım ve çok memnunum hem yarı fiyatına hem şarjı çok daha uzun...
bios da sıcaklıklar ayrı gigabyte center da ayrı onu çözemedim. sesten yana şuan sorun yok da sıcaklıklar arttı bi tık normal olarak
1773259525
kış ayı...
aynı fiyatı vermezler. ve samsung arayüzünden falan memnunsan synı fiyata s25 ultra seçeneği de var 512gb olarak. ben şuan s25 ultra kullanıyorum 2 cihaza...
yok ses 30db i aşmıyo ve boşta 44-45 derece üstü olmuyo chrome da film dizi açıp forumda takılırken 46-47 derece oyunlarda da net test etmedim ama 70 i...
kule tipi var zaten thermalright peerless assassin 120 black kullanıyorum. noctua gereksiz tuzlu bide bu attığın g1 ve biraz sesli asıl g2 si var.
kule...