kimse 5 nesil öncenin sorunlarını 9070xt nin üstüne atmıyo. o sorunlar gitti yeni sorunlar geldi. iki markayı da eksisi ve artısı ile olduğu gibi aktarmak...
Yine bir ihtimal belki düzelmiştir diye ümit ediyorsun ama yabancı forumlara da bakınca hala şikayet eden çok kişi var. tabii ki Nvidia kusursuz değil lakin...
öyle bende taksit var diye alabildim yoksa benimde bütçe 5070 bütçesiydi tatmin etmedi diye zorladım 5070ti a çıktım.
bu ahmet garip gurabasını da takma...
amd bazı can sıkan sorunları çözmüş olsa da hala sorunlu. özellikle driver ve parçaların çakışması konusunda. ama diğer yandan da saf kas gücü ve uygun...
msi ın 100r pz deki fanları rezaletti. 130r da nasıl bilmiyorum direkt söküp kendi fanlarımı taktım. nzxt nin rgbsiz fanları bi tık daha iyiydi. kendim...
valla h6 flow kullanmadım. 130r la ilgili de önerim alta ve üste ekstra fan takacaksan fanları takmadan anakrtı ve psu yu tak kasya. ekran kartı hariç tüm...
lian li önermiyorum. kasayı alırken vatanda mağazadan aldım baya konuştuk ordaki reis ilgilendi. çoğu lian li de aynı sorunlar olduğunu söylediler. nzxt h6...
mlg edition ı var bende yeni aldım. aşırı güzel kasa çok kaliteli. lian li o11 dynamic mini v2 den geçtim. onun camları tam oturmuyodu bu kada hem camlar...