Test etmeden kör bir şekilde kesinlikle almayın. Çalışıp çalışmadığına , sistemde nasıl tepki verdiğini (Expo da veya 6k mhzde sıkıntı var mı-sistemi boot...
Sen fan almaktan ziyade OC-Bios mevzusuna bak. Merak etme karışık ve zor değiller. Temel düzeyde yaparsın. Bu dediğim en son çare olarak da düşünebilirsin...
Fanların birisi önde diğeri ortada olmalı. Egzoz fanının oraya tekrar fan koymayacaksın yani. Ön fanlardan tarafa ve ortaya koyacaksın. Fanların yönlerini...
Kalite kontroller aşırı zayıf. Belki trye özel belki globalde de öyledir. Köşelerde olduğu sürece sanırım 1 2 ölü pikseli kabullenmek lazım. Sıkışmış piksel...
Öne ve ortaya koyduğun senaryo zaten doğru olan. Valla bi çözüm bulursan bana etiket atarsan sevinirim :D ama sanmıyorum. Biostan OC felan mevzusunu dene...
Bu 7600 dengesiz herhalde. Dediğim gibi ben de soğutamıyorum. Yukarda arkadaşın dediği gibi -25CO ve Tmax limitleyerek en azından sınır belirlersiniz. 80 ve...
Şehir neresi?
Kasa hava akışı kötü olabilir
Slikon şansı kötü denk gelmiş olabilir.
Çok fazla etken var ama ben de aynı durumdan şikayetçiyim. 7600 +...
3 ayda değiş demedim zaten. Süre kısmı senin fantezine bağlı ama senede 1 de olsa tazelemen iyi olur. + - gerisi sana kalmış. Extrem bir durum yaşanırsa...
Hocam 6 sene garanti diye bir şey yok :D Bulunduğun şehre odaya ortama vs. göre değişir. Senede 1 kesinlikle yenileme yapılmalı. Sıcak memleketse 6*8 ay da...