Pcde kullanacaksan hiç bulaşma Android telefonlarda da dahil. Aliexpressten ben hiç alışveriş yapmadım diye fiyatlar görünmüyor yazdiğima bakar mısın ...
Hocam bunun için ucuz yollu DAC var mı? 300*500TL arası Aliexpress üzerinde felan. Bu Apple 3.5mm to type c iş yapar mı. Bunun için de ayrı dongle lazım ama...
Telefon kamerasında bu durum yanıltıcı oluyor diye biliyorum. Sen gözünle analiz et. Eğer rahatsız ediyorsa sıkıntı. Ama gözüne batmıyorsa, telefonda böyle...
Değişim istersen büyük ihtimal seni garantiye yollatırlar. Genelde 3/5 piksel üstünü kabul ediyorlar(?). Beğenmedim deyip iade et. Varsa stok yeniden al. Ya...
Konuyu uzatmamak için detaylandırmadım. Tam anlamıyla rezillik. Şikayet edecek hiçbir yer yok öyle içimde siniri kaldı ve yuttum. Umarım kimsenin işi...
aynı monitörden kullanıyorum tecrübelerin aklımda olsun hocam. kanun gereği aynısı veya misli ile değiştirmek zorundalar. lenovo nun 2k 240hz bir monitörü...
Başlıkta belirttiğim monitörü Aralık 2024 tarihinde Hepsiburada üzerinden HB satılıcı olmak üzere 6.800TL ye satın almıştım. Panelde oluşan yatay çizgiler...