Normalde klavyeyi kablolu kullanıyorum. Kardeşime oynasın diye gamepad vermiştim. Klavye ve Gamepad alıcıları ortak poşetteydi. Temizlik yaparken o küçük...
Aynı durum bende de var. Geçen sene yazın çok uğraştım ama yok. Yaz aylarından umudu kestim :D Havalar sıcak olunca daha da sapıtıyor. çok fazla etken...
@LuXRonaldo benzer durum kardeşimin sisteminde (R5 7600 - 9060XT - 32GB) var. Büyük ihtimal mevzu yazılımsal. Nasıl çözülür onu bilmiyorum/bulamadım. Eğer...
Pcde kullanacaksan hiç bulaşma Android telefonlarda da dahil. Aliexpressten ben hiç alışveriş yapmadım diye fiyatlar görünmüyor yazdiğima bakar mısın ...
Hocam bunun için ucuz yollu DAC var mı? 300*500TL arası Aliexpress üzerinde felan. Bu Apple 3.5mm to type c iş yapar mı. Bunun için de ayrı dongle lazım ama...
Telefon kamerasında bu durum yanıltıcı oluyor diye biliyorum. Sen gözünle analiz et. Eğer rahatsız ediyorsa sıkıntı. Ama gözüne batmıyorsa, telefonda böyle...
Değişim istersen büyük ihtimal seni garantiye yollatırlar. Genelde 3/5 piksel üstünü kabul ediyorlar(?). Beğenmedim deyip iade et. Varsa stok yeniden al. Ya...