Hocam bunun ben yakında değişeceğini düşünüyorum izlediğim leak videolarında da değişecek gibi yorumladım ama bilemem net tabi.
Nedeni ise şu:
Nvidia şu an...
hep amd savundum bugune kadar. kart cok guzel duruyor ancak bf6 da yasadigim dxgi_error_device_removed hatasini ne denediysem cozemedim. suclu ea games...
hocam ddu ile ekran karti driverini kaldirip yeniden kurun.
memtest64 ya da memtest86 ile rami test edin.
occt ile cpu+ram testi de yapabilirsiniz.
eger...
ryzen master hic tecrubem yok acikcasi. orada yazan deger her zaman kesin dogruyu gosteriyor mu bilmiyorum. belki tecrubeli birisi yardimci olabilir...
ikisini de hiç kullanmadım. burada karar sizin hocam hangisi görsel olarak sizi en çok tatmin ediyorsa o doğru karardır.
king95'de sanırım ön mesh panel...
hocam bu görüntüyü manuel 1.1 voltajı iptal edip aldınız değil mi? öyle değilse bir iptal edip bakalım.
ayrıca 113-111 derece olan doğru değil bunlara...
hwinfo programını indirip sensors only başlatır mısınız?
anakart modelinin yazdığı yerde vcore diye bir şey olacak. buradaki değer nasıl hareket ediyor 1.5...
sürekli 1.5 voltajda mı gözüküyor arada sıçrıyor mu? pbo kapatıp voltaja bakarmısınız? a-xmp de kapalı olsun.
performance boost overdrive olarak geçiyor...
basit 2-3 degisiklikle performans arttirabilirsiniz. hic ince ayara gerek yok. biosdan pbo advanced yapin. curve optimizer ayari olarak -15 (negatif) offset...