hocam ben ve arkadasim 1 hafta arayla beyaz corsair rm850e aldik bu saticidan. alternatif satici yoktu, bir problem olmadi sifir kutusunda geldi. eger ciddi...
Bu sitede aldığımız ürünlerin yurt dışı fiyatı ve TR fiyatı karşılaştırılıyor. Aç gözlü ithalatçı TR firmalarının bizi nasıl kazıkladıklarını gösteren site...
hocam arctic sadece pwm olmasi lazim argb girisi yok yanlis hatirlamiyorsam.
konudaki reverse fan sesine gelince bendeki fanlar duz rs120, eldekilerin bir...
bios flashback olmamış olabilir hocam. doğru usb portuna taktığınıza eminsiniz değil mi? googledan baktığım kadarıyla bu usb slotu olması gerekiyor. usbnin...
hem pwm hem argb icin en fazla 3 tane daisychain yapin. 3 fan uzeri icin bir tane argb kontrolcu almaniz iyi olur. cfm olarak piyasadaki cogu fandan daha...
Sadece oyun oynuyorum 2 k full ayarlarda sıkıntı olur dedi çoğu baktığım yer ondan merak ettim sırf işlemci takmak için yeni anakart masrafına girmiyim diye...
oyun amacli kullanacaksaniz ve kasa ici havalandirmaniz duzgunse problem olmamasi gerek hocam. b650m-k ile 7800x3d kullanan arkadasim var, phanteks xt pro...