illa başka marka lazımsa be quiet pure wings 3 satılıyormuş ona bakabilirsin ama o daha çok p12 max ile benzer özellikte ses seviyesi de 30 31db en iyisi...
https://www.arctic.de/en/P12-PWM-PST/ACFAN00137A
bu arada arctic 5 li paketi 32 euro yanlış görmediysem 1 noctua fan parasına eş değer oluyor o yüzden...
S2048-6K ilk kez duydum büyük ihtimalle sunucular için tasarlanmış fanlardır ev tipi için gereksiz ve çok ses çıkarır p12 modeli güzel ama hava akışı bir...
120mm olarak nf a12x25 en performanslısı diye biliyorum hem radyatör fanı falan hem de kasa fanı olarak kullanabiliyorsun çok performanslı noctua genel...
Mesut Çevik ile beraber yayınlara çıkan bu arkadaş adı her ne haltsa artık, ben ömrümde teknoloji konusunda bu kadar boş atıp tutan, acayip irite eden başka...
2 yıldır kullandığınızı belirtmişsiniz o yüzdendir diye düşünüyorum stok fanda gelen termal macun güzel aslında ama soğutucu yetersiz 80 85 derecelerde...
stock fanda termal macun sürülü geliyor çünkü onun dışında x123 duo içerisinde küçük beyaz paket içerisinde termal macun geliyor idare eder performansı var
kasanın arkasına sallamamışlar söktüğün braketler aynı zamanda bu plakayı tutuyor. braket ve plakayı tekrar takman lazım onun dışında x123 zaten spring type...