videoyu az biraz izledim 10000 liralık manyetik klavyede de aynısından varmış. Ne güzel reklam gerçekten klavyeyi övücem diye kurduğu cümleye bak. Yazılımı...
Abi fiyat performans ürünlerin altına çöp alınmaz yok o marka böyle şöyle yazanlara uyuz oluyorum aga parası olan zaten kaliteli mal alır gelipte milletin...
v9 proyu ilk çıktığında alan kişilerdenim o zamandır kullanıyorum eq ayarı ile çok memnunum öyle aşırı bi ses kasmayı denemedim eq ayarım da ses kasmaya...
v9 pro da kaliteli. gündelik kullanım için v9 pro alabilirsin çünkü diyafram farkına göre sesleri daha kaliteli vermesi lazım ayrıca batarya süresi daha...
Çok memnunum. Kafanın üst kısmı ve kulak Çok rahat. Sıcakta terletme ne kadar yapar bilemem. Sesi gayet iyi. Bass yeterli. Bataryası ve uygulama Çok iyi...
aktif olarak kullandığım bir klavye değil ama taş gibi bir klavye bulabileceğin en dolu pcblerden birine sahip. Geçenlerde şarj devresiyle alakalı sorun...
Evet klavyeyi koyduğun zemin bile sesi etkiler. Benim de masa boyu mat vardı, kenarda da mousepadim vardı 45x40. Çok kirlendiğinden klavyenin altına kestim...