Arkadaşlar bu kablolar ip atlayın veya araba çekin diye üretilmiyor zaten. 170 TL verip 1m kablo almak yerine 225 TL verip 1.5m aynı özelliklere sahip iki...
Thermalright Frozen Horizon 240 Black örneğine bakalım. Teknik özelliklere baktığımızda fanları 1850rpm hızında yazıyor. Buna bağlı olarak biraz daha sesli...
Thermalright Aqua Elite 240 ARGB V3 240mm sıvı soğutma ile Ryzen 7 7800X3D soğutuyorum. Oyunlarda Maksimum 65 derece. Tam yük testlerde ise maksimum 72...
Uygun gayet. Kendim de aynı kulaklığı kullanıyorum. Gayet memnunum. Bir ipucu ekleyim. Windows Store üzerinden DTS Sound Unbound indirip kurun. Ardından...
2 gün önce RTX4070 Tİ ekran kartından, RTX5070 Tİ ekran kartına geçiş yaptım. Geçiş sebeplerim; artan ram fiyatları, 16GB Vram avantajı ve yeni DLSS, FG...
Tekrar merhaba arkadaşlar. İşten çık eve gel anca yazabiliyorum. Değerli yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum. Kartı an itibari ile sipariş...
Detay verdiğin için teşekkür ederim. Ses takıntım yok. İlk olarak 1080p kullanacağım için kart zorlanmayacak ve ses yapmayacaktır diye tahmin ediyorum.
2023 Ocak'da 4000 serisi 2025 Ocak'da 5000 serisi tanıtıldı.
2027 Ocak'da ise 6000 serisi çıkacak.
Her sene teknoloji anlamında üstüne koyuyorlar artık.
Son...