Siz bilirsiniz hocam , o fiyata pivot olması büyük bir avantajdı. Beyaz istiyorsanız attığım ürünlere bir bakın isterseniz. Lenovo da pivot yok , parası...
Merhabalar hocam. İlk kez 2 monitör yapacağım. Oynadığım oyunların genelinde araştırma yapmam çok gerekiyor. Sürekli alt tab yapmak istemiyorum. Çünkü kolu...
Hocam selamlar, ben bi kaç tane sizin gönderdiğiniz de dahil yazılım indirdim ama bir türlü yazılıma Mouse'u tanıtamadım.
Device Not Found diyip duruyor...
knk kullandım onu amazondan almıştım 27 günde sağ sol kısımları çalışmamaya başladı bildiğin güç kesildi ses seviyesi yüksek diye de zaten 60 70 seviyesinde...
Logitech z313 falan alabilirsin. Extreme ses kalitesi beklentin yoksa. Yıllardır bir alt modelini kullanıyorum oldukça memnunum. Hem oyun hem muzik tarafında..
Merhaba arkadaşlar.
Asus 3080 ekran kartım var, 5700x işlemciye sahibim. Bu sistemi MSI MAG 27" 180hz 1440p çözünürlükte kullanıyorum.
Bu sisteme beyaz renk...
çok ucuz fiyat çünkü en aşağı 4300 e gördüm v3 proyu internette 3.400 gayet iyi fiyat indirim zamanlarında da cuma geceleri v3 hyperspeed 3300 e düşmüştü...