Soruyu kendi kendine cevaplamışsın kardeşim. Razer Deathadder V3 pro hayırlı uğurlu olsun. Al ve ömür boyu kullan. Mevcut kullandığım mouse 2 sene oldu. Tık...
Bu arada 5090 olayına girmezdim ben olsam, şuan 5070 ti fazlasıyla yeterli DLSS 4 quality + FG/MFG açarsın zorladığı yerlerde. 5090 fiyat olarak oyunlarda...
2027 nin ortasında çıkacak gibi duruyor. 2026 eylül olarak ertelendi oyun. 6 ay süre versek pc için mart 2027 yapıyor. Hadi ilkbahar oyunlar için iyi bir...
Ekran kartı canavar, anakart ayrı canavar, işlemci çok iyi zaten, ramler iyi, soğutucu iyi, kc3000 en yüksek TBW ve kaliteye sahip ssdlerden biri, Corsair...
Daha fazla açayım size hocam. GTA 6 için kurduğum bir sistemdir kendileri. Fakat genel olarak GTA 6 yı bir kenara koyuyorum , hikaye modu oyunlar çok...
Bu sistemi upgrade yapmak enayilik gibi geldi gözüme. Bilgisayarı ne amaçla kullandığına bağlı ömrü değişir. Bence değişiklik yapmayın kalsın böyle uzun bir...
Hocam daha iyileri nasip olsun size. Ben biraz takıntılı ve garantici bir insanım. Normalde ben 5000 serisi almayacaktım. Sonra incehesap indirimlerinden...
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 3-5 aydır kullandığım sistemi sizinle paylaşmak istiyorum. Sistemi FPS oyun ağırlıklı oynadığım için 1080p 280hz monitör ile...