cansux

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• cansux
      cansux, Anakart ekran kartı yandı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      sıvı akması 1 kere, 2 kerede rulman sorunu yaşadım. 3 sıfır üründe de en sonda msi ile değişim istedim değişim yapıldı 1-2 ay olmuştur sorun olmadı.
    • cansux
      şu model sıvı soğutucu hakkında o kadar fazla şikayet okudum ki, şikayetler genellikle fanlarının rulmanları bozuluyor, garantiden gelen fanlar da bir zaman...
    • cansux
      cansux, Mouse skatez önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hızlı olsun istiyorum 1-2 ayda hir bir degiştirebilirim.
    • cansux
      cansux, Mouse skatez önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bende onu gördüm ama fotoğrafta farklı bir skate vardı o yüzden emin olamadım aynısı mı acaba diye.
    • cansux
      cansux, Mouse / Mousepad kategorisinde Mouse skatez önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Superlight 2 mouse kullanıyorum, wraith skatelerden almıştım fakat kayganlığını beğenmedim ve sürtünme takılma hissise oluyor hissiyatıda güzel değil...
    • cansux
      motion blur aç hz ayarın düşükse onu ayarla düzelir monitörün yüksek hz ise 70 fps kasıyormus gibi gözükür o normaldir motion blurla akıcılığı sağlarsın
    • cansux
      cansux, Cyberpunk akıcı oynayamıyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bi konu açtım beynim sıçtı herkes farklı bir şey yazmış. 1766484604 260 hz, dediğini de deneyeceğim teşekkür ederim.
    • cansux
      Şuan kendi kendine düzeldi gibi, fsr 4 kalite modu her şey en yüksek kare oluşturma pt, rt kapalı 100 üstü alıyorum genel olarak ama PT açınca 47 falan...
    • cansux
      Bi soru sorduk amd-nvidia savaşı çıktı 😄
    • cansux
      Bendede 9070xt ve 7700x var . Akıcı oynuyorum 2k da . Akşam oyuna girince ayarlarımı atayım.
    • cansux
      RT, PT KAPALI. 1766480664 Olur
    • cansux
      cansux, PC Oyunları kategorisinde Cyberpunk akıcı oynayamıyorum başlıklı bir konu açtı.
      Sistemim güçlü fakat Cyberpunk'u akıcı oynayamıyorum. Her şey en yüksek ayarlarda 2K'da FSR 4 Kalite modunda bile şehir içinde 70-80 FPS alıyorum ve hiç...
    • cansux
      cansux, Bilgisayardan gelen cızz sesi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Yaptım ses yok. Occt ile sadece işlemci testi yaptım %100 yük yine ses yok. Furmark ile ekran kartı testi yaptım ses yine gelmedi. Sadece oyunda geliyor esc...
    • cansux
      Hocam yazıyla ses tarif etmek yerine video paylaşsanız da biz de doğru çıkarım yapsak.
    • cansux
      cansux, PC Teknik Sorunlar kategorisinde Bilgisayardan gelen cızz sesi başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba, sıvı soğutma değiştirdim MSİ Mag A13 360. Önceden böyle bir ses yoktu yeni modeli taktıktan sonra başladı . Bazı kullanıcılar sesin bu sıvı...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,846
Üyeler
189,502
Son üye
EfxdE
Geri