2600 liraya satılan bir ürün nasıl birden fiyatı 1000 lira arttırılıyor ya ben alamıyorum bunu hadi bi kampanya yaptın sınırlı stokla diyelim, 200-300...
Aorus promotion sitesinde her kampanyanın sayfası farklıymış bunu yeni farkettim yeni kampanyadan sorgu yapınca hata veriyor ama bu linkten kampanya durumu...
Media Markt teknosa gibi yerler bazen sebebi anlaşılmaksızın bunu kasıtlı yapıyorlar. Hele kendi sitesinde neler yaptı bunlar, ürün stokta görünüyor sepete...
Ödeme yapmamak için kullanıcı bilgilerini silecek kadar aşağılık bir firma olamas herhalde. Gigabyte değil mi bu firma? Merdiven altı bir firma mı bu? Ne...
İmkanı yok hocam sorun var. Montajda değil belki ama daha önce yaşadığıma benzer bir sorun yaşamış olabilirsin. Biosta işlemci fanı ile ilgili bir kısımda...
Ben öyle düşünüyorum. @yakupblt un dediği de mantıklı 32gb ram handikapı var. Bir de 9 taksit müthiş bir avantaj onu da es geçmemek lazım. Ama benim...
Vram 8gb olduğu için her ikisinde de, aradaki fark 10 ise 5070 almaya değmez. Bana kalsa 5000 de fark olsa değmez. Çünkü dlss 4.5 ve mfg teknolojileri ile...