bide bunu 5090 falan kullananlara sor. ufacık bi hatada koca bir araba veya motosiklet parası çöp oluyor. o yüzden zaten bu soketleri takarken hep ter...
yakın zamanda bi miktar ücret ile keyubudan mc sunucusu aldım arkadaşımda ordan oynuyoruz. 40-50 tane fln mod yükledik. şimdilik sıkıntı yok. aternos çok az...
Sunucu bazlıda pinginiz çıkıyor olabilir. ben csde sunucu ayarlaması yaptığımdan ya viyana yada frankfurt atıyor. en az ping alabileceğiniz yerler onlar.
sağolun. modemim eski modeldi. wifi 4 veya wifi 5 destekliyor olması lazım. önerilerinize dikkat ederek boş vakitte halledeceğim.
1768424865
ilk aylar...
Kablosuz cihazlar bağlanıyorsa ve Wifi-6 bir modeminiz yoksa ping yaşanabilir. Wifi-6 genelde bu trafiği denetlemeyi çözdüğünden, birden fazla cihaz...
benim 9070xtdede böle minimal aşınma vardı. üstündeki altın pcie soketine zarar gelmediği sürece çalışıyorsa problem olmaz. bayadır hafif aşınma ile...
kendim tt den türknete yakın zamanda geçiş yaptım. eğer altyapın zaten kötüyse ping sorunları yaşarsın. ama kesin olarak soliyebileceğim şey turknet, tt ye...
elektrik kesintisi sonrası bilgisayarın içinde statik elektrik kalıyordur. 20+4 pin de pin tak cıkar yapınca statik elektrik gittiğinden kaynaklı problem...
arctic p12 max kullanıyorum sıvı sogutcum için. fan curve ayarı yaptım 1500rpm civarı çalışıyor ve soğutması yetmez gibi sesde çok az veriyor. arctic ve...
ya şöle söleyeyim. düşük bütçeli anakartındada 7800x3d ile oynarsınız. ama faz sayısı yüksek olursa elektrik dağılı daha iyi olur ve daha stabil çalışır...
oyun için alınacaksa x3d işlemcisi her şekilde mantıklı olacaktır. ama x3d alacaksanız besleyecek anakarta ihtiyacı var ama anakartlar bütçenizi aşmaya...