En kötü yedekte 32 dururdu ya kötümü olurdu. Bozulsa ayrı olarak 30k veresim yok ramlere. Zaten düzgün çalışmazlardı tahminimce. Benim ram profili 5600mhz...
Alanlara hayırlı olsun şimdiden. Bendede şuan aktif trident z5 2x16 var. Görseydim bi 2x16 daha alıp 64 gb yapma işi güzel olurdu 4 channel ile. Konudan...
Bende imkan olursa Nvidia taraftarıyım lâkin RX 9070 XT tarafında en ucuz 34K gibi fiyata model bulabiliyorken kafa dengi RTX 5070 TI modelinde en ucuz 48K...
o konuda pek ihtimal vermiyorum. hali hazırda ram çipi krizi varken vram fiyatlarınıda etkiledi. hatta AMD tüm kartlarına $50 dolar gibi bi zam yapacağını...
insanların baya övdüğünü duydum. oyunu bitirmek bile 300 saatten fazlası gerektiğini falan sölüyolar. çok dolu dolu olduğunu falan. indirim bitmeden parayı...
Asus azoth kaliteli markadır hiç üzmez. Ama hocamın dediği gibi bu kadar bütçede yabancı markalar baya kaliteleşti ve daha çok tercih edilmekte. Aktif...
Steamden 2800 TL ve üstü para vermeyin derim. eğer dış sitelerden key almak problem değilse (benim baya bi alışverişim var güvenilir site) steam key olarak...
eğer bütçeni darlamıyorsa 5070 ti al geç. Parası olan Nvidia alsın. bütçesi dar olan ama iyi performans istiyen AMD alsın. ben aktif 9070xt kullanıyorum ama...
Marea genç işi değil ama hocam. bu adam arabayı alcak o hevesini bi 1-2 sene atcak. tempra azda olsa en azından piyasa yaptırır :D kötü araba demiyorum tabii ki.