ayar yapılarak insta veya tiktok kaydırnları gördüm bazi videolarda. birde samsung dexte mouse gibi kullanan biri vardıda fake olabilir başka bi uzaktan...
o zaman yanlış haber okumuş olabilirim. s23 lerin kritik güvenlik güncellemesi dışınds güncelleme almicaklarını duymuştum. yinede bence s23u dan s25u ya...
bence s23u dan geçilir. çünkü ram, işlemci vs gibi genel özelliklerde biraz geride kaldı, zaten piyasa standartı 8gb ram olmuşken 12 veya 16ya geçmek...
selamlar bende geçenlerde bıçak aldım kendim. dediğiniz şekilde 10 dolar 10 dolar skin alıp saklamak kötü fikir değil fakat bıçağı alıp skinleri satcağınız...
evet g29 a göre çok daha zevk verir. vites kutusu yok ama ilerde ekstra satın alırsanız set şeklinde her oyunu oynatır. bütçe dibini sıyırmadığı sürece g29...
Sim racing istiyen için evet shifter gerek yok. ama bence ekstradan bir bundle yapmaları herhangi bi zarara sokmazdı diye düşünüyorum. bende çok sim racing...
ben giriş seviyesi pek demezdim. orta ve üst modelleri daha çok üretiyolar. giriş seviyesi modelleri olsada ürettikleri çoğu ürün orta ve üst düzeye hitap...
PXN gibi üst düzey markalarda sevmediğim şey set olarak satmamaları. yok vites kutusu ayrı yok bi tane pedal eksik git 1 tanede ekstra ondan al falan. lego...
çok eskiden almış olmasaydım g29'u yüksek ihtimal vites setli pxn alırdım. 2 sene falan oldu zevk versede giriş seviyesi ve FFB arttırınca akşamları sıkıntı...