Thh kanununda 14 iş günü eğer site kabul ediyorsa 30 iş gününe kadar iade durumu kabul olmakta. ama eğer şirket ürünlerimiz test ederek gönderiyoruz ürünün...
ben iade olması gerekiyor diyorum zaten bozuk ürünlerde. ama objektif ve kendi perspektifinden bakamyı dene. 2. el sağlam diye adama ekran kartı satsan adam...
incehesaptan bozuk ürün alıp iade alamayan baya insan gördüm. ürün açıldıktan sonra kanıt yoksa garanti kapsamına giriyor çünkü. 1-2 malum site zaten...
kusura bakmayın ama çok boş muhabbet dönmüş. ürün ambalajı açılırken video çekip ürünün hasarlı olduğunu veya bozuk olduğunu kanıtlayabilirseniz sadece...
x3D işlemcilerinin stabil olması için en az 10 faz tercih edilen ise 12 faz diye hatırlıyorum. ama 12 fazlar pahalı oluyor. 11 fazlar tam ortasında kalır...
attığım philips evnia ile konudaki asus tuf alabileceğiniz bütçe içindeki en kaliteli monitörler olacaktır. daha kalitelileri biraz daha pahalı ürünler...
incehesapta sorun olmadan iade yapanda var yapamayanda var. kesin bişi söleyemiyorum. iade yapabileceğiniz en garamti site amazon olacaktır ama oda biraz...