Hocam Yanlışım yoksa Gigabyte ekran kartlarının gaming versiyonu alınmassa genel anlamda sıcaklık problemleri oluyor diye biliyorum, bide 9070 xt için...
Bende bu Frame gen teknolojisini seviyorum hocam ya, tek sıkıntı ufak ghosting oluyor ama aldığın FPS e değiyor, dediğim gibi sıcaklıklarını Top seviye...
Hiç bir zararı olmaz hocam sadece yeterli güç çektiğinden ve sıcaklığın normal derecelerde takıldığından emin olun yeter. zaten bu teknolojiler kullanılsın...
lian li nin vision compact ürününü sipariş verdim, açıklamasında üst camın mesh panel ile değiştirilebileceği ve sıvı soğutma takılabileceği söleniyor. Bu...
Bütçem ucu ucuna Cl30 6000mhz ye yetiyor hocam, o kadar büyük fantazi yapabilecek kadar bütçem yok, Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. yüksek ihtimal CL30...
Yok hocam anladım sizi zaten. Sadece biraz fazla tembel bir insan olarak sonradan uğraşmak istemiyorum. Zaten kötü bi marka olsaydı patriot kimse önermez...
Hocam bir yandan uyumluluk içinde bakıyorum, Elimde Asrock b850 livemixer anakart var. ve yanlış deyilsem Gskill asrock anakartlarda uyumlu çalışıyordu.