Türkiye'de artık tüm servis sağlayıcılar " Deep Packet Inspection " denen bir denetim mekanizması kullanıyorlar. VPN kullandığınızı tespit ettiği anda...
XFX 9070 XT Swift model kullanıyorum ve ASUS TUF 750W GOLD güç kaynağım var. hwinfo'da 395W çektiğini gördüm ama bu anlık yüklenmelerde oluyor genelde. GPU...
Sistemin harcayacağı max 400-450 arası ama peak yaptığı durumlardan dolayı en düşük 750w daha sağlıklı ama bahsettiğiniz kombinasyonsa da işlemci darboğazı...
Aynısı bana da olmuştu. " Acaba bu kadar masrafa değdi mi..." falan diye. Şimdi bakıyorum da iyiki de almışız gerçekten. Hayır dünyadaki yansımaları bir...
Nvidia'nın 16gb kart üretmeyeceği konusunda çıkan haberlerden sonra bir an önce ne yapıp edip kart almanızı öneririm. Teknoloji dünyasında işler hiç yolunda...
Bir aralar ciddi ciddi şeytan dürtüyordu 7800X 3D işlemciye upgrade etsem mi acaba mevcut işlemcimi diye...Sonra bir düşündüm ulan daha geçen sene binbir...
@Tablet123 arkadaşımızın da dediği gibi eğer amaç oyun oynamak ise bunca para dökmek çok lüks olur. Oyun oynamak için ne X3D işlemciye ne de 25.000 TL'lik...
2022'de hesabını açmış ve 3 yılda toplam 5 mesaj atmış normalde cevap yazmam ama yine de biz uyarılarımızı yapalım.
Şu " AMD çok ısınıyor diye duydum "...