7700 XT ile FSR açıp gayet oynayabilirsiniz ama yine de grafikleri sona çekecek olursanız orada FPS düşüşleri başlar.
7800 XT bu işler için biçilmiş...
Mor renginden bir tane kullanıyorum zaten bir tane de Mint renkli olanı aldım. Bazı yerlerde trigger tuşları fazla sert diye eleştirilmiş ama 1.800 TL...
Kasanız 165 mm CPU soğutucu yüksekliği destekliyor, soğutucu 162mm. Bu 162mm o soğutucunun üzerindeki dijital aparat ile beraber. Yani gayet kullanabilirsiniz.
Olması gereken bu zaten. Sorun yok. Monitörünüz kaç hz bilmiyorum ama GTA 5 oynarken Vsync açın. Ben 7800 XT ile denediğimde ilk etapta deyim yerindeyse...
Bütçenizi 400 lira kadar aşabilirseniz şu anakartı alabilirsiniz. Soğutması falan oldukça iyi bir anakart. Özellikle M2 SSD'lerin ikisini de soğutucu ile...
Sabah akşam AMD'ye bok atmakla mesai yapan tiplerin suratını görmek isterdim bu 5000 serisi sonrası. Yıllarca uyardık bu işler yanlış yerlere gidiyor, bu...
Birtek ben mi böyle düşünüyorum artık işler çok saçma bir noktaya geldi.
Rtx 5070 60 60 ti belki 50 harici bir kart almanın bir anlamı var mı ki
Zaten hali...
Bu arma computer firmasındaki abimiz bir keresinde Fizik bölümü mezun olduğunu söylemişti. YouTube'ta ciyak ciyak sırf daha fazla izlensin diye bağırıp...