Asusun soğutucuları çok gereksiz pahalı ülkemizde.
En iyi soğutucusu bile arctic'i geçemedi die biliyorum.
Buna rağmen nie iki kat para ödeyip alıyor...
Ortada hiç bir sorun yokken Deepcool LE520 WH 240mm sıvı soğutucumu satıp onun yerine Thermalright Pearless Assassin 120 Digital WH hava soğutma satın...
Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama an itibari ile Linux Bazzite kurdum uzun araştırmalarım sonucu. Gamepad, Wi-Fi dahil her bir haltı tanıdı. Diablo 2...
Hali hazırda 5 aydır 7800 XT kullanıyorum. AMD'nin web sitesinde güç gereksinimi 263W gözüküyor ama OCCT'de test yaparken 300W'ı rahat geçiyor. 650W...
Lütfen bana kızmayın ama öyle bir yazmışsınız ki ne nokta, ne virgül...İnsan okurken yoruluyor...
Gelelim sorunuzun çözümüne...Aynı sıvı soğutmadan kendim...
Ryzen 5 5600 alın, geçin. Muhtemelen 1080p'de oyun oynayacaksınız. Ekran kartının da gücü belli. Daha yüksek kalibrede bir işlemciye para vermenin bir...
Fiyat oldukça güzel ama işte fiyatından ötürü zaten bu kadar uygun...Soğutması muhtemelen epey tırt bir kart bu. Yazın lahmacun fırını gibi olur.
EDIT: AMD...
Gigabyte'ın Gaming OC modelinin soğutma konusunda rakiplerinden aşağı kalır yanı yok. Eagle modelleri epey vasat ama Gaming OC son derece başarılı. Ben 7800...