İş için evet alınabilir ama şu muhtemel gelmesi beklenen yasaklar sonrasında sahip olduğumuz bilgisayarlar ve konsollar tuğla olacağı için amaç oyunsa...
Böyle bir karar verileceğini düşünmüyorum. Oldu da yürürlüğe girdi millet yine bir şekilde yolunu bulur girer eğer tamamen bağlantıyı kesmek isterseler...
Yani biliyorum buranın konusu değil ama size cevaben yazıyorum bunları.
Doğru söylüyorsunuz ama insan bir yerde de işkillenmiyor değil. Dünyada bir tek...
Siz zaten cevabı vermişsiniz. Bu alınacak muhtemel kararla elimizdeki cihazların işlevsiz kalacağının farkında mı herkes ? Diyelim bu laptop'ı alan kişi...
Şu dakikadan sonra ne bilgisayar ne de konsol alınmaz. Beklemede kalmanızı öneriyorum. Bahsedilen yasaklar yürürlüğe girerse hiç bir platforma zaten...
Sizi arkadaş kodu ile ekledim. Kabul edersiniz umarım :) Steam profilim de aynı isim.
Dün gece hatta 1 saat önce falan Division 2'nin Battle for Brooklyn...
überküloz'un " Türkiye arkadaşın olsa " videosu aklıma geldi şimdi durduk yerde 😂
Şaka bir yana o bilgisayar kasasının üzerindeki şey Soundbar herhalde...
R5 3600 ile R5 5600'ün tek çekirdek performansları arasında bariz fark var. 5600 işlemci alsanız güncel ekran kartlarını rahatlıkla kullanabilirsiniz...