Yanlış anlamissin 7-25 olmasina gerek yok
Olay şu selfy e kayit için 7-25 kurali geçerli
Dedem 65 yaşında ttnetli yengemin tc si ve dogum tarihini girdim...
En profesyonel makinasında bile %5 e kadar hata payı var yazıyordu sanırım bunların.Gene de normal baskul fiyatına alınır karşılaştırma yaparak fikir...
Qr ı hepsiburada uygulamasında Hepsi pay kısmında QRla ödeme ekranına okutalım anında 100₺ bakiye tanımlanıyor ( her hesaba 1 ADET )
İlla ki bu QR ı...
Eğer vurmadığından eminsen sorun etmene gerek yok.Sen oltaya gelmemişsin bundan sonra bir şey olmaz.Avrupada bu dolandırma yöntemi çok yaygın zaten , orda...
Araba karbüratörlüyse rölanti vidası var ordan ayarlanabilir ama çok eski olması lazım arabanın, onun dışında eğer araba kendi kendine ufak ufak gaz yiyor...
World kredi kartı olanlar için %50 300 tl limitli cashback de var netflix-disney-tv+ ve birkaç platformda daha.World uygulamasında oyun veya netflix...
Ben 5700X, RX6800, Oloy 16 GB Ram, GIGABYTE B450 Aorus Elite sistemimle DDR5 neslinin sonuna kadar gitmeyi planlıyorum. Masraf yapmaya gerek yok, direkt...
Harcadığın para ve aldığın fps oranı eskisine göre çok düştü.F/p açısından hiç mantıklı değil ama bütçe sorun değilse ve bilgisayarına harcamak istiyorsan...