ekran kartlarında power spike denilen ani güç çekişleri var o yüzden 750w gold sağlam bi psu işini görür 850w fazla buna. Psu tier list diye aratıp alacağın...
Sapphire olanını kullanıyorum 59 dereceyi geçmiyor küçük kasa olmasına rağmen pahalıyı almana gerek yok
1767530177
Bu arada psu kaliteli seç ve ram çift...
Ekran kartını bir arkadaşının sistemine takıp görüntü alıyor mu diye bak. Ramler çift kanalsa birini çıkar, diğerini de bir çıkar tak yap tek tek dene ram...
Sadece battlefieldde hata alıyorsan aynı sorun bendede var oyun kaynaklı. Onun haricinde nvidiadan geçtiysen temiz format at o şekilde kur amd driverini her...
Oncelikle zahmet edip uğraşıp çözüm sunduğunuz için çok teşekkür ederim. Önerdiğiniz çözümü uygulayıp deneyeceğim birkaç gün, duruma göre bilgilendiririm...
ekran kartında undervolt yok şu an, daha önce 150 mhz 50mv aşağı çekmeyi denedim ama sorunu çözmedi. windows 11 güncel otomatik güncelleme açık, driverı...
hocem selam tekrar şimdi de bu başladı oyun oynarken driver çöküyor sürüm 25.12.1 günceldi ddu ile sildim 25.10.2 yükledim yine de çözülmedi saatte bir...
Kime sorarsanız sorun aynı cevabı alacaksınız. O anakart ile OC falan olmaz yani, boşverin almışsınız mis gibi 7500X3D işlemcinizi. Bakın keyfinize daha ne...
cevabınız için teşekkür ederim. pchocası ayarlarına bakıp yapmıştım ufak bir oc. Defaulta aldım dün 2-3 saat bf6 oynadım siyah ekran vermedi. Bugün de bir...
rx 9060 xt 16gb
7500x3d
crucial pro 6000mhz cl 36 ram
colorful b650m-e pro v14
nzxt c750 750w bronze psu
bilgisayar özellikleri yukarıdaki gibi. ısı ile...