Bu videolarda ki ses çok büyük bir ihtimalle PSU bobinlerinden geliyor. Bazen de belli bir süre sonra kesiliyor fakat o durumda dahi yine fazla ses geliyor...
Peki son tavsiyeniz ne olur bunu yapabilirsin dediğiniz. zaten büyük ihtimalle psu dan gelen coil whine sesi için onun fanını değiştireceğim onun dışında...
Öyle bir coklayici var mı bilmiyorum. 12v yerine 5v kanalına baglarsan fan hızı düşer. Bu durum sıcaklık artışı olarak dönecektir. Rahatsiz etmiyorsa...
Molex fan sürekli tam güçte çalışır. Bu yüzden oyuna girdiğinde ses artması gibi bir durum olmaz. Ekran karti fanı ses yapıyor olabilir. Deneyip hangi...
Ekran kartından kesinlikle değil onu biliyorum zaten 50 dereceden sonra çalışıyor fanları. Kulağımı yaklaştırdığımda da en çok sesin nereden geldiğini tam...
Sistem boştaykende diğer kıyasladığım sistemlere göre yine biraz daha fazla ses çıkıyor. Ama oyun oynarken diğer sistemlere göre 2-3 kat daha fazla ses...
rpm kontrolünü nereden yapabilirim? işlemcininde işlemci soğutucusununda garantisi var. Sadece ekran kartı 2. el. Ve işlemci, ekran kartı, işlemci soğutucu...
Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 120Mm Intel-Amd Uyumlu Hava Soğutucu. BİOS da sadece sessiz ayarına alabiliyorum o da çok bir işe yaramıyor. Fan...