Sorunsuz termal işlemi tarafımca mx-6 ile yapıldı padleri değişti furmark 10dk testi fanlar %62 sıcaklık 70 derece Sakarya çevresi elden teslim şehir dışına...
Hikayesi oyunlar şuanda yapay zekaya kayıyor ve 3-4 yıl sonra olurda oyun motorları yapay zekanin temeli olan tensor cekirdeklerine ihtiyaç duyarsa 9070xt...
Bilgisayar özelliklere tıklayınca direk 8gb mı yazıyor yoksa 16 yazıyorda kullanılabilir 8 mi yazıyor tek 8 yazıyorsa ya slot yada ram bozuktur ve pc açılır...
wifiden kullanıyorum sırf buyüzden anakart değiştirdim antenle felan olacak iş değil 1000ni wifiden almak baya zormuş önceden max 400 alabiliyordum wifi 6e...
Windows 11 de kaynak kullanımı daha fazla 16 GB bellek artık Office seneryolarinda kullaniliyor oyun için en az 32 tavsiye ederim arka uygulamalar vs...
Modern bileşenlerde Thermal Throttling (Termal Darboğaz) denilen bir koruma mekanizması vardır. İşlemci zarar göreceği noktaya gelmeden önce kendi hızını...
Tpm destekli anakarta ihtiyacın var ama bunlarla uğraşmaya gerek yok rufusta bunların bypassı var bypassla kur deli mi dürttü 11e geçeceksin bilmiyorum ama...