Hiç yoktan iyidir. Her sene sonuna doğru DLC ler geliyordu en son ve senede ortalama 1 DLC geliyordu. Bu sene çıkarsalar bile yeter yani.
Samsun sinop yolu...
Bu bütcede karar vermesi çok zor ya 9060xt saf güçten kaybediyor 7800xt teknolojiden kaybediyor 4070 süperlerde fiyatını hak etmiyor iyi düşünmek lazım
60-100 fps aldığın oyunlarda overdrive normal kullanmak gerek valo cs gibi 180 i geçtiğin oyunlarda hızlı veya daha hızlı.. aksi takdirde kötü oluyor...
@Tayfunns
Tam olarak Tayfun hocamın gönderdiği problemden bahsediyorum. Genellikle mavi, yeşil, sarı, turuncu gibi renklerde belli olan ve kendi adıma...
Pc toplayanlar çoğu zaman hata yapıyor şimdi kullanıcı karttan sistemden ne bekliyor onu tam kapsamlı araştırmadan oyun açsın yeter yada off 5070 alayım...
ona özel bi sürüm var görüceksiniz zaten
1774739688
piyasada 2-3 tane yama var biri birlikte oynamaya izin veriyor diğerleri uyumsuz çalışanı hatırlayamadım
Ets2 truckermp bütün pclerde öyle diyebilirim özellikle duisburg calais , ayrıca hocam elinizde kart güclü ama sınırlarını bilin bence RT+ultra ayarda 60...
test videoları yanlış değil 250-300 fps az valorantta imzadaki sistemle valoda 400-500 fps cs 2 de 300-350 alıyorum. Anında yeniden oynatmayı kapatıp dener...