A

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• A
      AVFA, S25 Ultra Vs Vivo X300 Pro başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      S25u dan önceki telefonum Poco f2 Pro idi. Samsung note 3 ten sonra s25u ya kadar hiç samsung kullanmadım. Güncelde giriş seviyesi telefonların bile...
    • A
      AVFA, S25 Ultra Vs Vivo X300 Pro başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Ben s25 ultra kullanıyorum. Telefonun donanımı çok güçlü ama yazılım olarak hiç bir marka model bu ultra serilerinin yanına yaklaşamaz. Apple da dahil. 7...
    • A
      AVFA, Samsung S25 Ultra İmei başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      1 yıl olacak. İkinci elden 14 bine almıştım. Hala öyledir. Yeni gibiydi.
    • A
      Herhangi bir işlemde ya da uygulamada hiç bir sorun çıkmıyor. Bu işlemleri yapmak öyle uzun sürmüyor. Samsung neden böyle bir sistem tercih etmiş...
    • A
      AVFA, 20 Bin TL'ye Acil Telefon Önerisi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      A36 fiyat performans telefonu 19k ya alınabiliyordu hepsiburadadan
    • A
      AVFA, Android S24 Fe Aşırı Isınma Sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Ayarlardan Cihaz bakımına girip performans profilini düşük seviye yapın. Telefonun sınırlarını bir tık düşürüyor. Hem bataryanın daha uzun gitmesine hem de...
    • A
      AVFA, On Dijital Kullanılır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bende Naystan sonra kullanmaya başladım. İlk Cashbacki fatura ödemeden 100 tl aldım. Başka da yok galiba buna
    • A
      AVFA, Yardım OLED ile İps Farkı Hissedemiyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Eğer gerçekten renk farkını algılayamıyorsanız gözünüzdeki reseptörlerin renkleri ayırma kabiliyeti düşüktür. Genetik bir durum. Bazıları en ufak ton...
    • A
      AVFA, Gamepad Önerisi Bütçe Dostu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      8bitdo ultimate wireless 2C
    • A
      Başka bir ücretsiz eSIM servisinin QR kodunu da bulabilirsiniz. Google veya youtube de aratın illaki bulursunuz.
    • A
      Yurt dışı Samsung S23, S24 ve s25 serisi ikinci IMEI sorunun net çözümü Her şeyi abıdala anlatır gibi anlatıyorum. Bütün postu okumadan işleme başlamayın...
      • 1000123086.webp
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,123
Üyeler
202,197
Son üye
MasterRift