S25 Ultra Vs Vivo X300 Pro

Reaksiyon skoru
55
Arkadaşlar merhaba bu iki telefon arasında kaldım.Samsung'un yedek parça ve servisi çok iyi hem de aksesuarları kolayca bulunabiliyor fakat bataryasından memnun olmayanları duydum.Vivo ise çoğu konuda samsungdan üstün onun da servisi yedek parçası muallakta.Aksesuarı ise neredeyse yok.N11 üzerinde s25 ultra 512 70.889₺ olarak kuponla alınabiliyor.Vivo ise kendi sitesinde 74.999₺ sizce hangisini almalıyım ?

X300 Pro, 26 Ultra ile de karşılaştırılmaz. Direkt vivo.

S25 Ultra varken başka telefon aramaya gerek yok. Sakın çin malına bulaşmak gibi bir hata yapma.
1000007245.webp

Son düzenleme:
Ben s25 ultra kullanıyorum. Telefonun donanımı çok güçlü ama yazılım olarak hiç bir marka model bu ultra serilerinin yanına yaklaşamaz. Apple da dahil. 7 büyük android güncellemesi alacak olması da ayrı bir avantaj. Telefonun her yerinden kaliteli özellik fışkırıyor. Ekran kalitesi zirve zaten. Hatta s26u ekranı gizlilik özelliği yüzünden geri gitmiş. İllaki kırılmaz cam takacaksanız da Benks marka yansımasız cam almanızı öneririm. Kamerası da oldukça iyi.

Arkadaşlar merhaba bu iki telefon arasında kaldım.Samsung'un yedek parça ve servisi çok iyi hem de aksesuarları kolayca bulunabiliyor fakat bataryasından memnun olmayanları duydum.Vivo ise çoğu konuda samsungdan üstün onun da servisi yedek parçası muallakta.Aksesuarı ise neredeyse yok.N11 üzerinde s25 ultra 512 70.889₺ olarak kuponla alınabiliyor.Vivo ise kendi sitesinde 74.999₺ sizce hangisini almalıyım ?
57k Xiaomi 17T Pro 5G 12/512 den devam.

üstü gereksiz.

S25 Ultra varken başka telefon aramaya gerek yok. Sakın çin malına bulaşmak gibi bir hata yapma.
Berbat bir yorum. Samsung çok mu iyi bir marka sanıyorsunuz? Vidget slop "özelleştirilebilir" diye suyu çıkmış OneUI çok mu iyi yazılım? 7 yıl güncelleme desteği S24 zamanında çok üstün bir olaydı. Artık çoğu marka 5-6 havada uçuşuyor. Vivo X300 Pro varken S26 Ultra'nın bile yüzüne bakmam.

batarya performans kamera her türlü x300 pro ezer geçer yılardır telefonları takip ederim şu anda da en çok almak istediğim cihaz x300 pro

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,431
Üyeler
202,288
Son üye
hasanplt43
Geri