S25 Ultra Vs Vivo X300 Pro

Berbat bir yorum. Samsung çok mu iyi bir marka sanıyorsunuz? Vidget slop "özelleştirilebilir" diye suyu çıkmış OneUI çok mu iyi yazılım? 7 yıl güncelleme desteği S24 zamanında çok üstün bir olaydı. Artık çoğu marka 5-6 havada uçuşuyor. Vivo X300 Pro varken S26 Ultra'nın bile yüzüne bakmam.
Ben s25 ultra kullanıyorum. Telefonun donanımı çok güçlü ama yazılım olarak hiç bir marka model bu ultra serilerinin yanına yaklaşamaz. Apple da dahil. 7 büyük android güncellemesi alacak olması da ayrı bir avantaj. Telefonun her yerinden kaliteli özellik fışkırıyor. Ekran kalitesi zirve zaten. Hatta s26u ekranı gizlilik özelliği yüzünden geri gitmiş. İllaki kırılmaz cam takacaksanız da Benks marka yansımasız cam almanızı öneririm. Kamerası da oldukça iyi.
Fiyat arttıkça insanlar donanımdan ziyade yazılımı çok süper ile savunmaya geçmeye başlıyor. Başta iPhone (biraz hak verilebilir) şimdi de Samsung (ki ikisi de Android normal kullaniciysan arada uçurum bir fark yok)

Hayır iki telefon da hemen hemen aynı yıl sonuna kadar güncelleme desteği alacak belki 1 yıl fark eder

Gelip ben Samsung seviyorum, tasarımını seviyorum kardeşim diye savunana hiç bir şey diyemem de şöyle savunmak için zorlamayın be dostum

Son düzenleme:
x300 pro 100000tl olarak görüyorum indirim kodu mu var yada öğrenci misiniz ?

x300 pro 100000tl olarak görüyorum indirim kodu mu var yada öğrenci misiniz ?
Vivonun kendi sitesinde MEHMET25 gibi kodlar var %25 indirim yapıyor herkese
132884.webp

Vivo telefon özellik olarak kağıt üzerinde ne kadar iyi olursa olsun ben şahsen 40-50 bin TL üstü vermezdim. S25 ultra bir süre kullandım gayet güzel pil süresi veriyor. Fakat S25 ultra özelinde kamerada titreme sorunları var. Ön kamerada loş ışıkta 3-4 cihaz denedim hepsinde odaklayamama titreme sorunu oldu. Genel sorun sanırım. S26 Ultra alabilirsen 26 Ultra'da kamera titreme sorunları çözülmüş gibi duruyor.

Vivo telefon özellik olarak kağıt üzerinde ne kadar iyi olursa olsun ben şahsen 40-50 bin TL üstü vermezdim. S25 ultra bir süre kullandım gayet güzel pil süresi veriyor. Fakat S25 ultra özelinde kamerada titreme sorunları var. Ön kamerada loş ışıkta 3-4 cihaz denedim hepsinde odaklayamama titreme sorunu oldu. Genel sorun sanırım. S26 Ultra alabilirsen 26 Ultra'da kamera titreme sorunları çözülmüş gibi duruyor.
s25 ultra pil süresi vivo x300 prodan daha iyiymiş
s25 ultra ekranı daha iyi
vivonun işlemcisi biraz daha iyi
vivonun kamerası çok çok daha iyi, 60x zoomla her şeyi net çekmek yetmiyor, prof kamera gibi kullanacağım dersen vinonun kamerası aşırı iyi
samsungun yazılımı daha iyi
1787856776690.webp

vivo kamera sayesinde tartışmasız kazanır

s25 ultra pil süresi vivo x300 prodan daha iyiymiş
s25 ultra ekranı daha iyi
vivonun işlemcisi biraz daha iyi
vivonun kamerası çok çok daha iyi, 60x zoomla her şeyi net çekmek yetmiyor, prof kamera gibi kullanacağım dersen vinonun kamerası aşırı iyi
samsungun yazılımı daha iyi
Alıntıyı görüntüle
vivo kamera sayesinde tartışmasız kazanır
Birde ekleme yapayım bu testteki cihaz global versiyonlu yani 5400 mha çin versiyonu 6500 o s25 ultrayı geçer bataryada

Fiyat arttıkça insanlar donanımdan ziyade yazılımı çok süper ile savunmaya geçmeye başlıyor. Başta iPhone (biraz hak verilebilir) şimdi de Samsung (ki ikisi de Android normal kullaniciysan arada uçurum bir fark yok)

Hayır iki telefon da hemen hemen aynı yıl sonuna kadar güncelleme desteği alacak belki 1 yıl fark eder

Gelip ben Samsung seviyorum, tasarımını seviyorum kardeşim diye savunana hiç bir şey diyemem de şöyle savunmak için zorlamayın be dostum
S25u dan önceki telefonum Poco f2 Pro idi. Samsung note 3 ten sonra s25u ya kadar hiç samsung kullanmadım. Güncelde giriş seviyesi telefonların bile donanımı insanların %90'ının işini görecek seviyede. Aynı donanımdaki telefonların ne sunduğuna bakmak lazım. Bunda yazılımla olur. Koskoca Nvidia bile bunu yıllardır insanların gözüne soka soka gösteriyor.

S25u dan önceki telefonum Poco f2 Pro idi. Samsung note 3 ten sonra s25u ya kadar hiç samsung kullanmadım. Güncelde giriş seviyesi telefonların bile donanımı insanların %90'ının işini görecek seviyede. Aynı donanımdaki telefonların ne sunduğuna bakmak lazım. Bunda yazılımla olur. Koskoca Nvidia bile bunu yıllardır insanların gözüne soka soka gösteriyor.
Nasıl donanım yüzde 90 iş görüyorsa yazılım da yüzde 90 iş görür zaten :D Nvidia çok alakasız bir örnek çünkü diğer markalardan altyapısı/destegi ile ayrılıyor şimdi honor aldığında çok mu şey kaybedeceksin iOS olsa bir nebze anlarim da ikisinin de temeli Android ikisi de dünyada çok satan telefon markası Bunu ikisini de kullanmış biri olarak yazıyorum tabletim bile Samsung
Zaten ben orada 26 ultranin rakibini 25 ile kiyaslayip Vivoda daha iyi olan şeyleri sanki Hint kumaşı gibi anlattığı için yazdim

Kılıf bulmak zor. Ek olarak vivo x300 kullandığım da hoparlör kalitesi REZALET bir bicimdeydi. Ben olsam riske girmezdim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak artık üst segment işlemcilerde kasma yok. Vivo x300 çok akiciydu

Kılıf bulmak zor. Ek olarak vivo x300 kullandığım da hoparlör kalitesi REZALET bir bicimdeydi. Ben olsam riske girmezdim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak artık üst segment işlemcilerde kasma yok. Vivo x300 çok akiciydu
Bütçem 80k ama oyun oynamam fotoğraf çekme alışkanlığım da yok şuan a33 kullanıyorum.Fakat artık yetersiz geliyor.Siz ne önerirsiniz ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,271
Üyeler
202,239
Son üye
Xh0nur
Geri