Yağız.
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 424
Berbat bir yorum. Samsung çok mu iyi bir marka sanıyorsunuz? Vidget slop "özelleştirilebilir" diye suyu çıkmış OneUI çok mu iyi yazılım? 7 yıl güncelleme desteği S24 zamanında çok üstün bir olaydı. Artık çoğu marka 5-6 havada uçuşuyor. Vivo X300 Pro varken S26 Ultra'nın bile yüzüne bakmam.
Fiyat arttıkça insanlar donanımdan ziyade yazılımı çok süper ile savunmaya geçmeye başlıyor. Başta iPhone (biraz hak verilebilir) şimdi de Samsung (ki ikisi de Android normal kullaniciysan arada uçurum bir fark yok)Ben s25 ultra kullanıyorum. Telefonun donanımı çok güçlü ama yazılım olarak hiç bir marka model bu ultra serilerinin yanına yaklaşamaz. Apple da dahil. 7 büyük android güncellemesi alacak olması da ayrı bir avantaj. Telefonun her yerinden kaliteli özellik fışkırıyor. Ekran kalitesi zirve zaten. Hatta s26u ekranı gizlilik özelliği yüzünden geri gitmiş. İllaki kırılmaz cam takacaksanız da Benks marka yansımasız cam almanızı öneririm. Kamerası da oldukça iyi.
Hayır iki telefon da hemen hemen aynı yıl sonuna kadar güncelleme desteği alacak belki 1 yıl fark eder
Gelip ben Samsung seviyorum, tasarımını seviyorum kardeşim diye savunana hiç bir şey diyemem de şöyle savunmak için zorlamayın be dostum
Son düzenleme: